reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

No, po wizycie. Wszystko ok. Młoda waży ok 660 gram, nadal jest dziewczynką i ginka powiedziała, że nawet jakby chciała jajek jej nie dorobi ;-) Na hemoroidy dostałam Cyclo3fort i posterisan. Do zrobienia morfologia i glukoza. Z USG powiedziałabym, że podobna do Mikołaja, więc znowu dzidź podobny do mnie :-p ale się okaże po porodzie :-) IMG 30.09.jpgIMG_30.09-2.jpg

Załączniki

• IMG 30.09.jpg
    IMG 30.09.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_30.09-2.jpg
    IMG_30.09-2.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 52
reklama
eh nie dziękuje;p na usg pytałam chyba z tysiąc razy czy aby na pewno nic już jej nie urośnie, także na 10% będzie dziewczynka;p ciesze się jak głupia;D

Kasiekz Aspargin biorę teraz, mówiła, żebym kupiła magnez z b6.
Jezyk nie zapisywała mi wizyty, jak nadal tak będzie to mam dzwonić i iść za 2 tyg.

Wiem, ze mam leżeć i odpoczywać i nic nie robić, ale ciężko przy dwulatce z temperamentem, zresztą same wiecie. A mąż wyjeżdża o 5 a wraca o 19 i tyle jego pomocy.

Sylwi- wiem że jest ciężko cos zorganizować, ale musicie coś wymyslec. Masz może kogoś z rodziny kto by przyjechał i pomógł, nie mowie że ma siedzieć u Ciebie nonstop ale np.przyjeżdżać co jakiś czas na parę dni żebyś odpoczywała i przez parę dni nie robiła praktycznie nic.

Sylwi tylko spokoj, lezenie i odpoczywanie moze zadzialac. Mi w szpitalu mowili zero dotykania brzucha i zero nerwow bo od tego tez sa skurcze. Zobaczysz ze dasz rade i ur8dzisz zdrowego silnego bobasa!!!

Aladynka gratki i powodzenia na obronie:-)

Ja magnezu nie biore. Tyle ze rroche w witaminach jest

Mcpearl super laska rosnie :-)

reklama
McPearl piękna córcia :-)

Sylwi (edit pomyłka nicku :p ) z magnezu polecam cytrynian albo mleczan magnezu - są najbardziej przyswajalne. Łatwo w necie znaleźć który ma też b6 :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry