reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Sylwi- donosisz! Ja dwie ciąże tak donosilam tylko kochana leż leż i leż.
I nie płacz. Bp to też nerwy. Nogi do góry i wszystko będzie ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwi będzie dobrze. Powiedz mężowi, niech zadba o Ciebie, a Ty odpoczywaj i nie denerwuj się, bo to nie pomoże. W razie czego ten krążek to nie taki straszny chyba, a pozwoli dzidzi posiedzieć w brzuszku ile trzeba...

Sylwi, no co Ty bredzisz do cholery!!! :wściekła/y: Wszystkie donosimy i nawet nie waż się tak głupio myśleć!!! :wściekła/y: Po prostu czekają Cię 4 miesiące maksymalnego nicnierobienia, a później będziesz się do końca życia cieszyć Cudownym Dzidziusiem i nie wolno Ci inaczej myśleć!!! :wściekła/y:

czesc Dziewczyny!

dawno mnie tutaj nie było, tyle nowych wątków założyłyście w styczniówkach, że nie wiem gdzie mam się odezwac;p
u nas wszystko w porzadku Dzidzia rośnie - będzie dziewczynka! tak więc parka nam sie trafił;D jestem podekscytowana, czekaja nas nowe doświadczenia!
od dzisiaj siedze i kuję do obrony mgr bo jakoś w pażdzierniku będę ją miała.. jak mi się nie chce! porazka..

pozdrawiam Was i brzuszki i Maluszki ;D

MamaOlka&Franka heh. Moj byly urodzil sie owiniety pepowiną ale to bylo 30lat temu:) Bedzie dobrze, moze sie odwinie czego mocno zycze!

Sylwi szyjka krotka ale przeciez nie musi taka zostac;) Moze sie wydluzyc tylko zadnego dzwigania kucania i schylania. Chodzic niby mozna. Tak mowili w szpitalu dziewczynie ale w razie czego zalozyli krazek. Byla w 17tc. No i polecam na skurcze magnez aspargin bo chyba wiekszosc z nas go lyka (ja 2x3). Trzymam kciuki &&&

Aladynka gratki corci!

Ostatnia edycja:
Sylwi oczywiści że donosisz, leż, nie ruszaj się i będzie dobrze. U mnie na czerwcu kilka dziewczyn miało pessar i wszystkie donosiły a jedna nawet Przenosiła bo jak jej zdjevli to nagle szyjce odechciało się zmniejszać! Dbaj o siebie odpoczywaj i będzie dobrze!!

Tasia jak gin jest ok to zostań już przy nim zostań :) Podwyższony poziom leukocytów w ciąży nie jest czymś dziwnym

Sylwi mi też się szyjka skróciła-niestety nie wiem o ile. Biorę 3x2 mg+b6, 3x1 no-spe i 2x luteinę...mam się oszczędzać i właśnie za dużo nie spacerować, nie dźwigać. Głowa do góry i nie myśl nawet, że nie donosisz!!! Wypluj to!

reklama
Do góry