reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Zelka za dzidzie:-)

Ja mam dziś wizytę i mam jak zwykle długą listę pytań:-)m.in o hemoglobine, o to kiedy będę mogla odstawić leki itd. Mam nadzieje że podgladanko tez będzie:-)

Dziewczyny, pytanie z innej beczki. ;) Powiedzcie mi proszę jak wyglądają badania prenatalne te między 11 a 13 tygodniem? Robione są przez brzuch czy dopochwowo?

nieobecna, chyba przez brzuch, ja ostatnie USG miałam w 10 t.c. i najpierw dopochwowe, ale po chwili już przez brzuch i wszystko było widać, teraz za tydzień biorę męża na podglądanie :-D

reklama
Nieobecna ja miałam robione i tak i tak. Lekarz nie mógł dopochwowo znaleźć zaczątków żeber i znalazł je przez brzuch. Mówił, że już za duże.

Ja miałam wizytę we wtorek i niestety płci lekarz nie chciał szukać. Na pocieszenie dostałam 5 zdjęć min. mózgu, kręgosłupa z malutkimi żebrami.

Bobas podgonił trochę i teraz jest tydzień różnicy między OM a USG. Ale o tyle mi się owulacja przesunęła więc już jest wszystko ok.

Do góry