reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

W 9 tc można już określić na podstawie tych kątów ułożenia o których pisałam ;) lekarz mnie prxrszkolil z wiedzy teoretycznej ;)

reklama
yggam - no to jakaś tam minimalna szansa i u mnie będzie :D

nie mam jakiś preferencji co do płci.. ale jak będzie chłopak to już będę wiedziała jak się do brzucha zwracać, a jak dziewczynka? i znowu wraca temat imion ;)

Nieobecna nie przejmuj się:-) ja też pewnie poznam podczas polowkowego;-) mój lekarz ma takie swoje zasady nie lubi obiecywać za wczasu :-D

sencha dzięki za link juz wiem o co chodzi o konflikt:-) który ją też mam badany i zapisałam się na krew 15 lipca na Mokotów:-)

bada.m ja mam wizytę jutro a potem 23 lipca .

Ostatnia edycja:
Już po badankach. wszystko ok jest. Dzidziol 6,5 cm od głowy do pupki. Wszystkie pomiary ok. Narządy na miejscu, prawidłowe. Zen Bobas był w trakcie medytacji, siedział po turecku i ni jak z żadnej strony nie było nic widać, czy jest chłopcem czy dziewczynką :laugh2: Zdjątko wrzucę jak wróce do domu ;)
Z ruchów jakie wykonywał to ziewanie i ssanie kciuka, więc mały leniuszek rośnie :) Ciekawe bo starszy brat to taka wiercidupka mała była :-D:tak:

reklama
Do góry