reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
agulqa_b wypowiedź odnośnie karmienia zalatuje tekstem typu "sorry taki mamy klimat"! Tak karmienie leży w naszej naturze ale tak samo sex czy siusianie, ALE NIKT TEGO NIE ROBI PO ŚRODKU GALERII CZY W RESTAURACJI!

Ja juz jestem po wizycie. Wszystko ok, bąk rośnie jak szalony (zdjęcia nie mam bo w poniedzialek vprenatalne wiec i wszystkie pomiary będą)
Bobas strasznie ruchliwy, znów nie chciał dać sobie foty zrobić i co lekarz ustawił to bobo fiku miku i pokazywało tyłek ;) poza tym dzidziol mi pomachal, serduszko pięknie bębni i poza tym widziałam obie rączki i nóżki :)

Kolejna wizyta za 4 tyg, 01.08 :)

agulqa_b wypowiedź odnośnie karmienia zalatuje tekstem typu "sorry taki mamy klimat"! Tak karmienie leży w naszej naturze ale tak samo sex czy siusianie, ALE NIKT TEGO NIE ROBI PO ŚRODKU GALERII CZY W RESTAURACJI!

:-D :-D :-D idealnie to ujęłas :-D

Gratuluję udanej wizyty :-)

A lekarz wam puszcza bicie serduszka? Mój ostatnio nie puścił :-/

Doggi super wieści!

A co do karmienia. W naturze mamy też jedzenie i picie i to jakoś potrafimy robić publicznie, chodzimy do restauracji. Dlaczego nie ma jeść publicznie nasze dziecko? ;) tylko po kątach, w kiblach itd. Nie jestem za wywalaniem cycka na wierzch, ale sorry, da się to zrobić dyskretnie.

agulqa no na razie bocian choćby chciał to drugiego nie przyniesie :-p ale później serdecznie zapraszamy ;-) u nas w ogóle jest mnóstwo bocianów w okolicy, wczoraj jadąc do Gd widziałam chyba z 20 jak nie więcej.

Gochson, przez pierwszy miesiąc po teście brałam 10 mg, potem drugi miesiąc 20 mg i teraz zeszła mi na 15. Podobno obniża się o 5 mg ale nie wiem co jaki czas. Są też opinie, że jak mała dawka i brana krótko, można odstawić praktycznie bez stopniowego zmniejszania.

Doogi rosnie energiczna dzidzia:-)

Ja dziś odebrałam drugie w ciąży wyniki badan krwi. Morfologia ok, hemoglobina tylko cos szaleje :) mocz ok, tarczyca wróciła do normy yuuupi :) czekam tylko na posiew moczu.

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi super wieści!

A co do karmienia. W naturze mamy też jedzenie i picie i to jakoś potrafimy robić publicznie, chodzimy do restauracji. Dlaczego nie ma jeść publicznie nasze dziecko? ;) tylko po kątach, w kiblach itd. Nie jestem za wywalaniem cycka na wierzch, ale sorry, da się to zrobić dyskretnie.

Może jeść publicznie! Z butelki! Ja jem z talerza a nie z ciała mojego męża...

Do góry