reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

groszq, kurcze, chyba źle napisałam, wybacz... Jedno 1000zł jest od MOPSu becikowe, a drugie 1000zł mamy od miasta :tak: Jakoś tak ;-)

reklama
U nas jest to ustawowe becikowe od państwa 1tys, dodatek do świadczeń rodzinnych 1tys i "becikowe" gminne dla mieszkanek Krk (udokumentowany min. rok mieszkania przed porodem) 1tys. takie mi się hojne miasto trafiło... ;)

aha i wszystko jasne :) co nie zmienia faktu że nadal jestem w czarnej..... dostane tylko becikowe, gminnego czy samorzadowego u nas nie ma :/ a na rodzinne nie mam co liczyc . Co za paranoja, na nowy wózek mnie nie stać ale na zasiłek rodzinny jestem za bogata. cholerny dobrobyt ;-)

20140528_175507.jpg
dzidzia pod koniec 9 tc:-)

Załączniki

• 20140528_175507.jpg
    20140528_175507.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 63
Maadlen ale dzidzia już duża. Powiem Ci, raczej to będzie grudzień ;)

Edit.
Z ciekawości weszłam na grudniówki i wczoraj dziewczyna dodała zdjęcia maleństwa 2,5 cm więc Maadlen raczej na pewno złapiesz się na grudzień :)

Ostatnia edycja:
Rety, jaka duża! :-) zawsze mnie to zaskakuje jak z kilku komórek rosnie dzidzia i to wystarczy czasem 2-3 tygodnie zeby była juz mega widoczna. Piękna.

reklama
Maadlen- piękna dzidzia i tak jak pisze Aza, chyba załapiesz się na grudzień, no chyba, że masz w brzuszku mega uparciucha :)

Do góry