reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

groszq, kurcze, chyba źle napisałam, wybacz... Jedno 1000zł jest od MOPSu becikowe, a drugie 1000zł mamy od miasta :tak: Jakoś tak ;-)

reklama
U nas jest to ustawowe becikowe od państwa 1tys, dodatek do świadczeń rodzinnych 1tys i "becikowe" gminne dla mieszkanek Krk (udokumentowany min. rok mieszkania przed porodem) 1tys. takie mi się hojne miasto trafiło... ;)

aha i wszystko jasne :) co nie zmienia faktu że nadal jestem w czarnej..... dostane tylko becikowe, gminnego czy samorzadowego u nas nie ma :/ a na rodzinne nie mam co liczyc . Co za paranoja, na nowy wózek mnie nie stać ale na zasiłek rodzinny jestem za bogata. cholerny dobrobyt ;-)

20140528_175507.jpg
dzidzia pod koniec 9 tc:-)

Załączniki

• 20140528_175507.jpg
    20140528_175507.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 61
Maadlen ale dzidzia już duża. Powiem Ci, raczej to będzie grudzień ;)

Edit.
Z ciekawości weszłam na grudniówki i wczoraj dziewczyna dodała zdjęcia maleństwa 2,5 cm więc Maadlen raczej na pewno złapiesz się na grudzień :)

Ostatnia edycja:
Rety, jaka duża! :-) zawsze mnie to zaskakuje jak z kilku komórek rosnie dzidzia i to wystarczy czasem 2-3 tygodnie zeby była juz mega widoczna. Piękna.

reklama
Maadlen- piękna dzidzia i tak jak pisze Aza, chyba załapiesz się na grudzień, no chyba, że masz w brzuszku mega uparciucha :)

Do góry