reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Jenn gratuluję wizyty

Alecta ale na 36tc to jest waga w normie. Mój gin mówił ze na tym etapie norma 2400-2700 g więc dobra lila ma wagę. Od 36 skończonego do 40tc dzirvko jeszcze max 800g przybierze więc nie wiem czemu lekarz szaleje bo wszystko w normach jest

Karpanna w PL zależy od lekarza mój mówi ze ciąża w terminie urodzona to od 38 skończonego a donoszona od 37 skończonego z tym ze pierwszy przypadek może wykazywać oznaki wczesniactwa jeszcze

reklama
jenn. gratki udanej wizyty :happy:

alecta. głowa do góry musi być dobrze ;-) moe więcej odpoczywaj

ja po wizycie i u gina i w szpitalu,u gina nic ciekawego widziałam synusia serduszko,ciśnienie bez zmian czyli duże,przytyłam 0,3 kg i dostałam skierowanie
a w szpitalu rozmawiałam z z-c ordynatora,byłam u niego na prywatnej wizycie w sierpniu i robł mi 2 poprzednie cc,zapisał mnie na wielkiej tablicy na cc 30 grudnia i zażartował,czymoże chcę w sylwestra na co ja ,że jak mam wybierać to wolę 2 stycznia:-p popatrzył na mnie i mówi ma pani rację,bo po wyjściu ze szpitala będzie roczne dziecko,wziął tel i zadzwonił do anestozjologa i spytał czy będzie 2 ,a że ten potwierdził to mam mieć cc 2 stycznia,a 1 mam w południe wetawić się na porodówkę. Chyba,że nie dotrwam

reklama
LayDeeK już mi chyba obojętnie i mogę rodzić w grudniu, byle szybko poszło.

A do tego mój lekarz prowadzący zmarł na raka w zeszłym tyg. Co prawda już od kilku miesięcy go nie było, ale był ordynatorem i mam nadzieję, że teraz nie zapanuje wielki chaos przy wyborze nowego.

Do góry