reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Alecta ale na 36tc to jest waga w normie. Mój gin mówił ze na tym etapie norma 2400-2700 g więc dobra lila ma wagę. Od 36 skończonego do 40tc dzirvko jeszcze max 800g przybierze więc nie wiem czemu lekarz szaleje bo wszystko w normach jest

Doggi tylko tak jak pisałam on się nie czepia wagi, bo mówi, że ta jest spoko tylko Lilka urosła wszerz, a w wzdłuż wcale i to o to chodzi.
Jeszcze gdyby zawsze były jakieś różnice to byłoby ok, a ona zawsze szła idealnie, a teraz jakby stanęła na tym 34 tygodniu.
Wcześniejsza wizyta była w 34t1d i taki sam wiek był z usg, dzisiaj jest 36t1d, a z usg wychodzi 34t5d
Mój gin ogólnie nie jest z tych panikujących i szalejących bez powodu, a ja już podczas badania po jego minie widziałam, że coś go zmartwiło.
No nic, an razie staram się nie martwić, bo to i tak nic nie da.
Zobaczymy co będzie na kontroli w Nowy Rok.
L4 i tak mam już do terminu porodu wystawione, a jak trzeba będzie ciąć wcześniej to trudno.

Bada super, że już znasz termin:tak:
No i fajnie, że udało się w styczniu:-)

reklama
Do góry