reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Bada wlasnie dlagego nie chcialabym planowanej cc
Po co mi stres i nerwy :p
A tak zyje sobie, jest mi blogo a jak sie zacznie to zdziwko mnie zlapie na pewno ze to juz:p

Doggi co do materaca to my kupilismy nowy jak sie wprowadzilismy i ł ostatnio stwierdzil ze o 1stycznia sie na podlodze zeby go nie zalac :p

Dagi, nulini tez mam z tym problem

Unita, goferek gratki wizyty

Goferek super polozna :-)

Trzymam za wizyty &&&&!
Ja jeszcze jutro ktg, pozniej w pon wizyta i ciekawe co dalej
Musze umowic wizyte na jakas godz ok 19 zeby ł szedl i zagadal z ginkiem jak on widzi nasz porod :p

Witam, dawno mnie tu nie bylo, wiec mialam duzo do nadrobienia.

Tak wiec gratuluje pozytywnych wiesci (w wiekszosci takie wyczytalam) wszystkim razem i kazdej z osobna:-)

Ja dzis tez mam szybka wizyte+ktg, ale wieczorkiem;-) &&&&&&&&&&&&& za pozostale wizytujace:-)

Hejo :-)
Ja jestem lo ktg i czekam na wizytę u gina czego się nie spodziewałam hmmm zapis ktg ok z tego co mówiła pani położna no ale z ginem się tu jeszcze konsultuje ;-)

reklama
Do góry