reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Unita fajnie ze jest ok

Goferek super ze masz taka polozna! Daj znac co powiedziała.

Kasiekz nie uwierzysz ale mi wlasnie wyleciala plomba :/ cholera jutro musze do dentysty dzwonic. Jeszcze mi tego wydatku brakowalo przed świętami :( a ze znieczuleniem to nie wiem jak jest. Dowiem sie jak pojde heh

A dziś ja wizytuje i pewnie z 10 jeszcze innych lasek ;)
Trzymajcie kciuki żebym się czegoś fajnego dowiedziała np se szyjka znów się skrócila albo że zaraz urodze :D o i jeszcze mała waga na + najlepiej 0 :p

Unita- gratuluję udanej wizyty.

Goferek- o to może będziesz następna. Najważniejsze, że wszystko ok.

Kciuki zaciśnięte za wszystkie wizyty.

Mi wody dwa razy odeszły już w szpitalu. Jakby mi odeszły w domu to pewnie mąż by sprzatal :D

Gratulacje udanych wizyt !! Jeśli wcześniej kogoś pominęłam to przepraszam :sorry:

No i kciuki za dzisiejsze - bo dzis wizytowy dzień.
Moja prawdopodobnie ostatnia wizyta u Gina :szok:

Nulini, ja tam moge iść jeszcze ze 2 razy do mojego, bo fajny koleś :-D:-D, ale że prywatnie, to wiadomo, że w tym miesiącu juz podziękuję ;-) w każdym razie kciuki, żebyś się swojemu odgryzła w razie czego!

Doggi, ale masz życzenia, nie za dużo? :-p:-p jasne, że kciuki! ;-);-)

faktycznie dziś masa wizyt :szok:

reklama
Do góry