reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Ale sie wkur.wilam
Masakra
Nie dosc ze mnie tesciowa obudzila ta super informacja to jeszxze specjalnie musze caaaale miasto przejechac by zrobily
Zadzwonilabym do gina i spytala czy tak to na wizycie nie pobierze, ale wizyta dopiero 22 wiec jakbym zaczela kilka dni pozniej rodzic to lipa ze wyniku nie mam
Nosz kutwa, pojade i na pewno ze 4h w kolejce bede stala jak to w szpitalach

reklama
Unita gratki wizyty!

Agulqa_b nie denerwuj się, u mnie ten wymaz dopiero po 36 tc kazali. Polozna nawet mi mówiła ze za wcześnie sie nie powinno robic bo ma byc zrobiony jak najbliżej terminu porodu

Unita, gratki!

agulqa, nic nie szkodzi. teraz też możesz zrobić. nawet lepiej, bo przynajmniej większa pewność, że ;przy porodzie faktycznie będzie czysto.

Agulqa użyj mocy brzucha w tym szpitalu i się wbij bez kolejki, chyba że same ciężarne będą dookoła, to niech kolejka się ustawi wg zaawansowania ;) Dużo siły życzę ;)

reklama
Do góry