reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Kumpela miała nagłe cc bez przygotowania bo okazało się że mały ułożył się twarzyczkowo i miała pełną narkozę.

A druga koleżanka miała nagłe cc z zewnątrzoponowym bez przygotowania bo sączyły jej się długo wody od 12 h. Zgłaszało to lekarzowi na dyżurze ale on powiedział że to mocz ( obudziła się w mokrym łóżku ).

Także różnie to wychodzi.

reklama
Jeżyk też tak myślałam z moimi wizytami.
W sumie tą mam tylko ze względu na L4, bo normalnie wizyta wypadałaby 5.01 a, że to jest czas długiego weekendu i mój gin nie wie jak będzie miał dyżury, bo ma się coś w szpitalu pozmieniać to teraz wypisał mi właśnie do 22.12 żeby później spokojnie mógł mi do 20.01 wypisać.

Nulini wiesz tylko jak mam cc zaplanowane to wiem, że zrobi mi je mój gin, a tak nie wiem na kogo trafię.
Już mu nawet powiedziałam, że przy takiej sytuacji jak zobaczę, że dyżur ma ta co mnie przyjmowała w sierpniu na oddział to wsadzam korek i wychodzę.

Alecta super ze u Lilki wszystko dobrze:-) ja tez jeszcze nie mam terminu cc, generalnie wydaje mi sie ze lekarze wola aby dzieciaczki jak najdluzej siedzialy w brzuszku:-)
Mi odwala stres przed porodem, boje sie powiklan i ze cos zlego sie stanie:-( gamon jestem, powiedzcie mi straszna ta cc.

Dziewczyny, ktore biora clexane, ma to jakis wplyw na cc?

reklama
Do góry