reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Dziewczynki. Bardzo za Wami tęsniłam ale sprawy mnie ptzerosły. Obiecuje Was doczytać. Tydzien temu znow trafiłam do szpitala z krwawieniem. Diagnoza- odklejanie się kosmówki. I znow leżałam w domu przerażon i wwpadłam w mega dół:-(.

Dzis jestem juz po usg pranetarnym- wszystko jest dobrze, dzidzia ma 6 cm:-) mam nawet zapis na cd , badanie poszło sprawnie bo dzidzia ucieła sobie drzemkę i ssała kciuka :-)  dr nie zauważył cech oklejania kosmówki jednak zakazał wszelkiego wysiłku fizycznego. Zalecił spokój i dystans. Mam powoli odstawić progesteron- mam rozpiske na cały miesiąc. Dziś już jestem spokojniejsza. Oby ten 2 trymestr który się zaczyna przyniósł wyciszenie i radosc. Doktorek nie podjął się oceny płci, powiedział ze to za wcześnie i są popomyłki wiec jestem niepocieszona. Dopiero dziś złapałam oddech..... 20140617_171802.jpg

Załączniki

• 20140617_171802.jpg
    20140617_171802.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Maadlen współczuję przejść :-( i ciesze się ze jednak wszystko dobrze się skończyło 3mam mocno kciuki żebyś kolejne miesiące przechodziła bezstresowo :-)

Madlen- odpoczywaj ! Rośnie maluch :tak:

Odebrałam wyniki- wszystko git tylko mocz źle :-(bardzo liczne bakterie, i bardzo liczne kryształy fosforanów :eek: i jeszcze pojedyncze nabłonki- i oczywiście objawów zero :eek: jutro zadzwonię do lekarza bo wizyta dopiero w poniedziałek...

Madlen 6cm to już duża dzidzia i silna musi by!! :tak::tak::tak:
Dziś po wizycie i dzięki Bogu wszystko ok:-) nawet zdziwiłam się, bo w 6tc dzidzia była za mała... a teraz 4 dni do przodu:-D
jak gin włączył serduszko, z początku myślałam, że koparka pod przychodnię podjechała:eek:
a to bobik:
2014-06-17 17.00.10.jpg
całe 2,78 cm :-p

Załączniki

• 2014-06-17 17.00.10.jpg
    2014-06-17 17.00.10.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 54
maadlen śliczna duża dzidzia :) teraz już będzie dobrze!:-)

jusia ale kształtne to Twoje maleństwo:tak: i widzę łapkę jedną? ten bąbelek to pęcherzyk żółtkowy?

reklama
Do góry