reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

femme u mnie nie ma wartości tylko jest podawane: brak, nieliczne, bardzo liczne, pojedyncze. Wartość mam tylko przy ph, i ciężar właściwy :-(

reklama
Indii, emilchen tak to rączka i pęcherzyk, a wg OM to jak na suwaczku 9t5d a wg usg 10t2d - pewnie dlatego, że ciągle jem i kształtne po mamusi ;-)
a lekarz dłubał i dłubał aparatem (chyba z 5 minut), aby ładne zdjęcie zrobić, ponoć bobik trochę wariował:laugh2:

DSC_0659.jpg A u mnie taki bejbik sobie siedzi :) Wszystko wporzadku takze po tym plamieniu troche odetchnelam. Serduszko pykalo a maluch ma 1,75cm

Maadlen (twoj to juz dzidziol konkretny!), Jusia super ze u Was tez wszystko jak najlepiej!

Załączniki

• DSC_0659.jpg
    DSC_0659.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry