reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

femme fatal, niestety nie powiem Ci... bo u mnie na wynikach nie ma informacji ile czego tylko "liczne" i "dość liczne". Może zadzwoń do lekarza i podyktuj wyniki przez telefon. Trzeba pamiętać, że dla kobiet w ciąży normy są inne niż dla reszty świata.

reklama
Ale żeby aż tak :-o nie mam numeru do lekarza a u nas w przychodni jest tylko w poniedziałki :-/ póki co pójdę z tym do ogólnego... Teraz to się zmartwilam :-(

femme dobrze by było o lekarza zahaczyć. Wygląda to na jakąś infekcje, pewnie bakteryjną skoro ich tyle. Do czasu wizyty jakiejś dużo pić, dużo sikać i może jakąś żurawinę wdrożyć (soki, coś z apteki). ;-) I nie martw się :tak:

femme dobrze ze do rodzinnego sie wybierasz bo mysle ze to infekcja. To dosc czeste w ciazy. Tak jak dziewczyny pisaly zurawina jest bardzo p[omocna w tych sprawach (np sok).

Ja dzisiaj na 16 - 16:30 do lekarza ide a czuje sie tak ze najchetniej pol dnia bym przespala. A tu z mlodym trzeba wyjsc bleee

gosiane mam tak samo, a jak przychodzi dzień wizyty to nic mi się nie chce, nawet do lekarza iść:zawstydzona/y:
w pracy też ciężko- brak energii do czegokolwiek...
na dodatek dzisiaj weszłam pierwszy raz od dawna na wagę... załamałam się:-(
troszkę Wam zazdroszczę siedzenia w domku ;-)

reklama
Pierwsze co spytał jak ten mocz pobralam i jak powiedziałam ze w przychodni to powiedział ze to pewnie stąd ten wynik bo cała reszta ok i żeby się nie martwić i zrobić jeszcze raz dał skierowanie jutro zrobię i wieczorem będą wyniki

Do góry