reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Ja już po wizycie, trochę długo trwał powrót bo objechaliśmy całe miasto szukając bobu. :D I dupa - nie ma. Ale nie o tym chciałam!:) U mnie ok, serce bije. Lekarz powiedział, że prawdopodobnie najgorsze mamy za sobą. :) Zdjęcie wrzucę jutro, chociaż moje Maleństwo nie pokazało się na nim z najlepszej strony (drugi profil ma lepszy) ;)

reklama
Agulqa, to lez I wypoczywaj
Nieobecna, jaki profile by nie byl, wazne, ze dzidzia sie trzyma:) czy te krwawienia wreszcie ustaly czy dalej je masz?

agulqa najważniejsze, że dzidzia rośnie (duża już jest!) a krwiak się wchłania. Teraz leż grzecznie i będzie ok :) ale dziwi mnie, że dopiero za miesiąc chce Cię lekarz widzieć? to ta moja gin chyba nadgorliwa, tak mi często wyznacza wizyty...

nieobecna super, że ok :) a co lekarz miał na myśli mówiąc, że już najgorsze za Wami? to, że już 9 tydzień ciąży?

emilchen 28.06 idzie na 2tyg urlopu. on jest ordynatorem u nas w szpitalu wiec gdyby co mam jechac prosto tam. ale mam nadzieje ze potrzeby nie beddzie. teraz mialam bardzo czesto wizyty i badania bo co tydzien lub 2razy w tyg jak ladowalam w szpitalu. staram sie byc dobrej mysli :)

agulqa - dopiero teraz cofnęłam się do opisu Twojej wizyty. Strasznie się cieszę, że Ten, kto ma rosnąć rośnie a to g**** maleje! :) Może to krwawienie to "uciekający" krwiak? ;)

Indi - nadal plamię i nadal nie wiemy dlaczego.

emilchen - lekarz stwierdził, że największe zagrożenie przy plamieniu minęło. Mówił, że gdyby coś miało się stać to prawdopodobnie już by się stało.

Kolejna wizyta 2.07 (bez USG).

nieobecna plamienie brazowe w moim przypadku mile widziane bo faktycznie to 'uciekajacy' krwiak, zas swieza czerwona krew to cos nowego, tzn jakas nowa ranka czyli moze nowy krwiak, badz chwilowe naruszenie tkanek (oby)

reklama
Też obstawiam, że głowica usg Cię tam podrażniła. Mam nadzieję, że krwiak ładnie się wchłonie!

Do góry