reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Doggi dobzre, że wszystko w porządku, a lekarze cóż jak lekarze zawsze się patrzą na matki jak na panikary ... ale lepiej pojechać sprawdzić niż cokolwiek zaniedbać !

Jezyk ja to jak na szpilkach czekam na info, że będzie Hania :)

Sprite ja mam karte diagnostyki juz z 5 lat, dostaje się za darmo przy pierwszych badaniach, ja starą zgubiłam i musiałam chyba zapłacić 10 za wydanie nowej.

Filipiamama bo to już bliziutko terminu 10 tygodni a może i 8 :) Gratki dziewuszki :)

Tasia gratki :)

Dziewczyny mam pytanie, czy którejś zwasz dokucza kłucie, lekkie pieczenie w okolicach pępka. Nie wiem czy to kóra mi sie rozciąga, czy macica, czy co :/ Nie jest to non stop, tylko jak mała tam się wierci w tych okolicach, abo czasem jak się przekręcam z boku na bok, albo masochistycznie próbuje się podnieść na wznak :p a nie bokiem. Mama mnie straszy przepukliną >.>

Ostatnia edycja:
Jezyk Twój Bobas jest najbardziej tajemniczą małą istotką.

Żelka
u mnie często występuje swędzenie w tym miejscu. Czasem mam wrażenie, że pępek sobie mogłabym wydrapać. A kłucie miałam jakiś czas temu (dawno nie było chyba) i to coś w rodzaju jakby ktoś przywiązał mi pępek od środka sznurkiem i za niego pociągał. mam nadzieję, że zrozumiałaś moje wywody;-)

Żelka, mnie tak czasami piecze w tych okolicach. ale specjalnie nie zwracam na to uwagi. a co do przepukliny, to ja właśnie tak nie mogę wstawać, bo od razu mi się taki garb robi na środku brzucha :baffled:

to szkoda, że nie dopytałam o kartę, bo babka tylko się zapytała, czy mam i nie zaproponowała założenia. a teraz mogłabym sobie wynik sprawdzić (jeeeeej jak ja się boję tego wyniku, o niczym innym nie myślę :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-().

reklama
Sprite to i mnie sie garb robi taki (nieduży, ale robi) i w ciąży z Tymkiem też robił. To przepuklina jest właśnie??. Nie zwracałam na to uwagi nigdy wcześniej. Musze na wizycie podpytać

Do góry