reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Doggi, ja nie straszę. widzisz, ja mam i żyję :-D ale na pocieszenie - ja już to miałam przed ciążą. tzn. przez cały okres po pierwszej. widziałam ten garb i się z niego śmiałam. nie miałam pojęcia, że to przepuklina :-D

emilchen, to dobrze, a trasy nie zazdroszcze, bo mnie dzis też auto strasznie męczyło, a jechałam tylko parędziesiąt km :shocked2:

co to za brednie mój suwak pokazuje? że niby dziecko ważny 500-700? głupoty

Doggi dobrze ze okazalo sie ze wszystko ok, Stachu dorodny chlopak!!!

Tasia gratki udanej wizyty!

Megami dla dziecka musisz miec osobną kartę.

Ja tez po wizycie dzisiejszej. Maluch waży 1300 i ladnie rosnie, szyjka ok. Jedyne co to cos sie nie do konca spodobalo lozysko ginowi i mam przypomniec na kolejnej wizycie ze trzeba sprawdzic. Mam nadzieję że wszystko ok ale i tak będę miała stresa do tej pory :/

Nastepna wizyta 18.11.

Gosiane gdyby to było coś nie tak to nie kazalby ci gin tyle czasu czekać wg mnie łożysko to jednak łożysko, i nie kazalby chodzić przez miesiąc w niepewności.
Poza tym gratuluję dużego zdrowego bobo ;)

reklama
Do góry