reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ze mną w szpitalu leżała dziewczyna w 35 tyg to jej mówili, żeby jeszcze 2 tygodnie wytrzymała. Mi to by i 35 pasował tylko, żebym wytrzymała, żeby moja szyjka wytrzymała.

Sylwi- ja tam ufam swojej lekarce, od ponad 10 lat nie zawiodła mnie ani razu, więc jeśli mówi, że po 11.12 jest już bezpiecznie to nie mam powodu jej nie wierzyć. Wiadomo, że lepiej w terminie:)

Kasiek- spokojnie ja tam pewnie przed terminem też się nie rozsypie.

Ale mam wkur.wa, wszystkie wyniki badań już są online, ale jeb.ana przychodnia, do której chodzę do gina, blokuje wyświetlanie wyników i nic nie mogę sprawdzić
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

Jedynie co, to nie mam cholestazy ciążowej, więc nie wiem od czego tak strasznie mnie dłonie swędzą
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

JEŻYK - cieszę się że wszystko ok i czekam na piątek ! :-D

NULINI - u mnie jest to samo ...wyniki idą do lekarza i nie mogę wcześniej niż przed wizytą zobaczyć ...

reklama
Hej dziewczyny.
Wy tu gadu, gadu, to i ja wtrącę swoje 2 grosze;) U mnie już raczej pewne, że będzie Zosia. Teraz w środę mam wizytę z USG więc będę wiedziała na 99% chociaż przy ostatnim już się lekarz zapierał, że na 100;)
Ja coś czuję, że nie dotaszczę do terminu, już mi tak ciężko, jak z Filipem tydzień przed, ale na nic się nie nastawiam, pojadę na wizytę w środę to się podopytuję co i jak tam widać.

Do góry