reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Jak ja się cieszę, że moja gin robi takie rzeczy u siebie. Usg cyców, usg tarczycy, u mnie nerek bo choruję w ciąży na nie i u mnie choroby nerek rodzinne, USG 4d...w końcu widzę, że wiem na co idzie moja kasa ;-) udanych wizyt

reklama
Szyjka zamknięta, od ostatniej wizyty się nie skróciła, dalej ma 2.5 więc te skurcze i bóle na szczęście jej nie zaszkodzily, wszystko jest wysoko, dziecko też więc nie ma żadnych obaw, że coś mogłoby rozpocząć się szybciej. Macica pięknie urosła, tętno dziecka super, fikalo jak szalone. Wyniki dobre, jedynie muszę przez miesiąc brać to żelazo co ostatnio pisalyscir, to na T.

Bada- Spisz mi proszę USG na 31.10, a wizytę na 24.11

DOGGI!! A teraz super wiadomość. Od 11.12 możemy rodzić! Pani doktor mówiła, że już wtedy nie zatrzymuje się akcji porodowej, że już jest ok :)

reklama
Jezyk no to 45dni u mnie 44 i juz możemy rodzic, choć ja i tak nie wierzę że u mnie pójdzie szybciej jak będę rodzic w terminie to się uciesze, a jak zacznę rodzic wcześniej to będzie cud nad Nysą ;)

Do góry