reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nie tylko z chłopcami...;-) Dominika też wysysała ze mnie wszystko, 3870g ważyła w 38 tc wg OM ale lekarz stwierdził oznaki wcześniactwa, co by się zgadzało bo była tydzień do tyłu od początku.

reklama
Megami, ale po suwaczkach widzę, że dziewczynki kruszynkami nie były;-)

U mnie jak na razie druga córcia na mniejszą się zapowiada. Ale też tydzień do tyłu od początku, bo ja mam tak nieregularne miesiączki

Młody póki co w miarę odpowiednio do tygodni rośnie (+ kilka dni, ostatnio wyszedł termin na Sylwestra :D ale wiadomo, to już mało miarodajne) ;-) Nie liczę na mniejszą wagę niż u córek, bo i mają po kim być duże moje dzieci, my z mężem do niskich nie należymy.

Oj kruszynkami nie były, ale i anemii nie miałam. Moja prywatna teoria mówi, że po to by jej nie mieć tak mi w ciąży tyłek rośnie :-D

Alecta nke strasz. Mi wczoraj tez zrobilo sie slabo, ale mam narazie ze to jednlrazowo... zemdlec nie zemdlalam. W ogole tylko raz w zyciu zemdlalam :p

Tasia wczoraj rozmawialam z sasiadka. Miala termin na 6kwietnia, urodzila 17lutego. Nie uznali za wczesniaka bo mlody mial 56cm i 3800g... chyba ktos sie pomylil z ocena wieku ciazy...

Doggi Twój Stachu wcale nie jest wielki ja sprawdzam zawsze na parenting i tam jest do każdego tygodnia waga podana -średnia,5 centyl i 95 centyl- i Ty, a raczej Twój synek rośnie normalnie ,średnio odpowiednio do tygodnia,:happy2:
mój Gniewko tak samo,po prostu każda chodzi do lekarza w innym tygodniu,a później jest porównywanie,zupełnie bez sensu

Megami na połówkowym w 22 tygodniu też mi wyszedł termin na Sylwestra

reklama
Bada ja wiem ze to nie jest bardxo dużo ale lekarz mówi ze to dużo jak na moją budowę ciała. No i mówił ze wszystkie wymiary Ponad tydzień większe a to sporo. I ja nie porównuje z wami to wszystko słowa lekarza to on mi powiedział ze Stachu wielki jest no ja pojęcia o tym nie mam

Gosiane super ze wszystko ok :)

Do góry