reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Bada witamin mam w ogóle brać tylko pół opakowania bo dr powiedział ze Stachu jest bardxo duży jak na moje ciałko i nie mam brać za długo bo urośnie jeszcze większe a już teraz istnieje ryzyko cesarki dla mnie bo jsk dalej tak bedxie rósł to moje bioderka go nie wypchną :/

reklama
Jezyk no mówię jeszcze się nie urodził a już z nim kłopoty :p on we wszystkich wymiarach jest ponad tydzień starszy. A olcia moja taka kruszynka była a ten taki byk i wampirek mały :p

Tasia nie strasz :no: ale u nas tylko takie stare baby pobierają i liczę na ich doświadczenie :-)

Doggi najważniejsze, że z małym (dużym??:-)) wszystko ok, a Ty dbaj siebie! Widzisz, od razu widoczna różnica między dziewczynką a chłopcem. Jeszcze w życiu płodowym;-) Ty, to może u mnie też jednak chłopak, skoro wyniki z badania na badanie coraz słabsze??

Właśnie sobie sprawdziłam wyniki w necie. Wsio w normie :-) Hematokryt ciut poniżej ale hemoglobina w normie :tak: Tylko odczynu Coombsa nie ma jeszcze i pewnie tylko w wersji papierowej jak ostatnio, to sobie do wtorku poczekam.

Doggi z chłopami tak już jest.
Tymek też wszystko ze mnie wysysał, że miałam anemię i często słabo mi się robiło no i urodził się prawie 4 kg.
A Nikolka od zawsze drobniutka

reklama
Doggi wow ale Stachu rosnie jak szalony!!! Moze pozniej troche zwolni z masą :) ja poprzednio cala ciaze bez anemii itp przeszlam a teraz mi juz kazal zelazo brac tzn na poprzedniej wizycie. Teraz tylko mocz robilam to nie wiem jak tam. Blee moj gin jest po urlopie i dziki tlum w poczekalni... jak przyszłam 7 pacjentek było przede mna.

Do góry