reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Hej ja juz po połowkowym - bedzie corka. Wszystko dobrze, wazy 452g.
Co do grupy krwi to ja mam A- maz B+ a synek AB+ wiec musze robic przeciwciala co jakis czas.

Gochson, gratuluje coreczki!

Nulini, Yggam Bede jutro zaciskac kciuki za Was.

Co do krwi to ja mam 0+, moj B+, wiec nie ma problemu. Sprawdzilismy dzisiaj jaka nasz synek bedzie mial, to wyszlo ze na 75% b+ a 25% 0+ I moj durny chlop mi wytyka ze dzidzius jest bardziej jego niz moj :D

Gochson super ze wszystko ok i duza corcia :-)

Indi mi Ł caly czas powtarza ze ja jestem tylko inkubatorem i nosze dziecko dla niego. Bo przeciez jak w automacie kupujesz batonik i wrzucasz pieniazek to kogo jest batonik ktory wyskoczy? Automatu czy tego kto wrzuca pieniazek? :p a jak mu mowie zs ma mnie nie wkurzac to mowi ze ukradnie Roberta z porodowki i ucieknie z nim :p

gochson, gratuluję Córci!!!

No właśnie ja słyszałam różne opcje, że przed skończeniem pół roku albo w ogóle trzech lat dziecku nie oznacza się grupy krwi (tzn. oznacza się, ale lekarze nie wpisują w książeczkę), bo może się coś tam zmienić, ale nawet nie wczytywałam się w temat.
A wczoraj sobie przypomniałam że i tak za morfologię dla Młodej będę musiała zapłacić, bo moja przychodnia ma kontrakt z takim punktem pobrań, że więcej tam nogi nie postawię - nie dość, że BARAK, to jeszcze zero pojęcia o pobieraniu krwi od dziecka :wściekła/y:

reklama
Do góry