reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
doggi a wcześniej nie miałaś nisko? Może łożysko ci się obniżyło i stąd skrócenie szyjki. No du.pa że za dużo nie dowiedziałaś się:/ Oszczędzaj się!

żelka to będziemy trzymać za siebie kciuki! Ciekawe czy dalej mamy łożyska przodujące. I ja też zestresowana, że dzidzi nie czuje. Mam tak chyba zawsze w dniu wizyty. Musi być dobrze &&&&

Ps. odebrałam posiewy moczu i z macicy...wsio czysto beż żadnych bakterii;)

kasiekz super że posiewy dobre!! trzymam kciuki, ja nie czułam cały dzień młodej, ale coś się powoli zaczyna rozkręcać ;-) a i tak się boje jak nie wiem

Po, bo weszlam o 16.00. Mlody znowu pieknie prezentowal swoje walory:) Wsio OK bez wad. Ma bardzo dlugie nogi wiec szkoda ze nie jest laską:p Termin 20-24.01 zalezy od pomiaru.

Moje lozysko wciaz przodujace ale w koncu drgnelo do gory o 1cm a wiec mam spore szanse ze podniesie sie! Poki co nisko osadzone. Luteine mam brac jeszcze miesiac ale juz tylko na noc. Do tego aspargin na twardnienie brzucha. W poprzedniej ciazy nie mialam problemow z maloplytkowoscią krwi a moje 130 jest jeszcze w normie bo w ciazy od tylu jest granica a wiec za miesiac mam powtorzyc badanie:)

Kolejna wizyta 25.09.

kasiek super! nawet łożysko delikatnie się podniosło. Świetnie, że mały rozwija się tak harmonijnie, że pomiary są praktycznie na ten sam termin wow :tak: a te płytki masz kiedy powtórzyć, bo nie pamiętam?

reklama
Doggi super ze z malym wszystko dobrze:-) a wrednej baby wspolczuje! ale baby lubia byc wredne;-) ja nigdy nie bylam u kobiety ginekologa:-)

kasiek Tobie i malemu tez grauluje udanej wizyty:-) ! a Ty masz tak czesto wizyty?

Do góry