reklama
bada m.
Fanka BB :)
kciuki za wizyty w takim razie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jestem po. Nienawidzę ludzi...
W ogóle strasznie wkurza mnie mój lekarz "prowadzący" jego wiecznie nie ma ciągle wakacje sobie robi na te wszystkie wizyty na jakich byłam tylko 3 były z nim a tak ciągle zastępstwo bo on se du.pke grzeje gdzieś w ciepłych krajach...
Dziś na zastępstwie była jakaś baba lekarka która ponownie potwierdza tezę ze lepszy gin yo facet, tak naprawdę nic mię wiem. A wszelkie moje zastrzeżenia do tej ciąży odp typu "życie, ciąża wcale nie musi być łatwa" nasz kuźwa Amerykę odkryła....
Wiem tylko ze szyjka mi się skróciła i to o 2cm ma aktualnie 4,2cm i jej to powiedziałam a ona ze szyjka dobra a ja mówię że dobra jsk ktoś taka ma a mi od ostatniego badania skróciła się o 2cm i nic mi już nie odpowiedziała... No co za szm.ata
W ogóle strasznie wkurza mnie mój lekarz "prowadzący" jego wiecznie nie ma ciągle wakacje sobie robi na te wszystkie wizyty na jakich byłam tylko 3 były z nim a tak ciągle zastępstwo bo on se du.pke grzeje gdzieś w ciepłych krajach...
Dziś na zastępstwie była jakaś baba lekarka która ponownie potwierdza tezę ze lepszy gin yo facet, tak naprawdę nic mię wiem. A wszelkie moje zastrzeżenia do tej ciąży odp typu "życie, ciąża wcale nie musi być łatwa" nasz kuźwa Amerykę odkryła....
Wiem tylko ze szyjka mi się skróciła i to o 2cm ma aktualnie 4,2cm i jej to powiedziałam a ona ze szyjka dobra a ja mówię że dobra jsk ktoś taka ma a mi od ostatniego badania skróciła się o 2cm i nic mi już nie odpowiedziała... No co za szm.ata
Doggi- fakt, babka jakas jakby za karę tam siedziała. Ale szyjka jest ok nawet bardzo ok i nie zrobią Ci teraz nic, bo jest hmm za długa. Fakt że dwa cm w miesiąc to dużo, ale powinnas leżeć plackiem i chodzić tylko na siusiu, nawet siadać dużo nie powinnas, no i brać te leki co ci wtedy przepisali(bierzesz je jeszcze?) i wtedy tak szybko by się nie skracala. Wiem, że to okropne, ale niestety tak jest
A teraz kiedy masz wizytę?
A teraz kiedy masz wizytę?
kasiekz
Fanka BB :)
Doggi chcialabym miec taka szyjke Serio jest dluga. Moze lepiej ze sie skrocila o te 2cm bo ulatwi ci to porod. Moze tak ma byc-skracac sie w tym okresie? Nie znam sie Wazne ze wsio OK! Lekarki fakt-bez porownania do facetow! A bierzesz jeszcze luteine i duphaston?
Nulini a nie Martynka?
I gratki wszystkim wizytujacym super bobasow!!!
Ja dzis na 17 i juz odprawiam modly aby lozysko poszlo do gory:/
Nulini a nie Martynka?
I gratki wszystkim wizytujacym super bobasow!!!
Ja dzis na 17 i juz odprawiam modly aby lozysko poszlo do gory:/
Jezyk za długa nie jest bo teraz jest wg normy taka jak być Powinna biorę leki cały czas a jak pytałam jej co dalej z lekami powiedziała "nie wiem to nie ja je przepisalam" nosz.... I jezyk ja prawie całe dnie leżę na lezaku w chacie sporadycznie zdazy się ze wstaje i coś robię ale kit z tym wkurzylo mnie jej podejście "weź idź w du.pie cie mam" musze pogadać z teściową co myśli o skardze na nią bo na te moje skurcze tez nic nie powiedziała jak mowie ze czasem łapie mnie ból od Krzyża po brzuch i mi promieniuje na nogę ze nie mogę iść powiedziała "nie jest lekko"....
Kasiekz ja wiem ze to dobra długość szyjki ale w 4tyg się skróciła aż o 2cm i wydaje mi się ze w takiej sytuacji wypada powiedzieć coś na ten temat a nie olać temat i prawie że wzdrygnąć ramionami nawet położna coś wspomniała ze faktycznie się skróciła szyjka bo pamiętała moją nadprogramowo długą szyjkę....
Kasiekz ja wiem ze to dobra długość szyjki ale w 4tyg się skróciła aż o 2cm i wydaje mi się ze w takiej sytuacji wypada powiedzieć coś na ten temat a nie olać temat i prawie że wzdrygnąć ramionami nawet położna coś wspomniała ze faktycznie się skróciła szyjka bo pamiętała moją nadprogramowo długą szyjkę....
Ostatnia edycja:
Doggi- ale nie wolno nic, nie chodzic nigdzie, ostatnio pisalas że bylas w restauracji, nie wolno ci szyć bo wtedy siedzisz i uciskadz brzuch. I nie pisze tego złośliwie, ja podobnie jak kasiek- zazdroszczę Ci tej szyjki. Norma to jest 3 cm także jeszcze masz długą a chodziło mi o to, że za długa żeby np.założyć szewek(chociaż nie wiem czy to się jeszcze robi)
Takze głowa do góry, bo stres szkodzi
A co do reszty to należy jej się opiernicz. Co cię obchodzi że nie ona przepisala leki!! Ale ona jest lekarzem i nie powinna bagatelizowac twoich skurczy i boli skoro ewidentnie widać, że nie pozostają obojętne na szyjkę.
A kiedy wraca twój gin?
Takze głowa do góry, bo stres szkodzi
A co do reszty to należy jej się opiernicz. Co cię obchodzi że nie ona przepisala leki!! Ale ona jest lekarzem i nie powinna bagatelizowac twoich skurczy i boli skoro ewidentnie widać, że nie pozostają obojętne na szyjkę.
A kiedy wraca twój gin?
Jezyk no mi mówiła ze na tym etapie szyjka powinna mieć długość 4-5 cm
No właśnie jak zapytałam kiedy wraca pan dr to usłyszałam odpowiedz "a kto to wie"... I tyle nic tylko poz.gnąć za te teksty...
Jedyne co powiedziała sama z siebie to to że musi sprawdzić łożysko no mam bardzo nisko i sprawdziła (oczywiście nie mówiąc nic na to) wiec pytam jaki efekt sprawdzenia to mi o dziwo normalnie odpowiedziała "jest nisko ale nie jest przodujace" wiec chociaż tyle wiem
Dobrze ze mi ciśnienia nie muerzyli po badaniu no bym z 200 miała
No właśnie jak zapytałam kiedy wraca pan dr to usłyszałam odpowiedz "a kto to wie"... I tyle nic tylko poz.gnąć za te teksty...
Jedyne co powiedziała sama z siebie to to że musi sprawdzić łożysko no mam bardzo nisko i sprawdziła (oczywiście nie mówiąc nic na to) wiec pytam jaki efekt sprawdzenia to mi o dziwo normalnie odpowiedziała "jest nisko ale nie jest przodujace" wiec chociaż tyle wiem
Dobrze ze mi ciśnienia nie muerzyli po badaniu no bym z 200 miała
reklama
Jezyk lekarz mówił to samo ze tak długiej szyjki nigdy nie widział bo kobiety mają do 5,2cm jakoś niby a ja miałam 6,2 cm i wtedy dr dwa razy sprawdzał bo myślał że się pomylił
Ja wiem ze to nie jest źle i narazie nie trzeba nic z tym robić tylko no to podejście tej baby wyprowadzilo mnie z równowagi!
Ja wiem ze to nie jest źle i narazie nie trzeba nic z tym robić tylko no to podejście tej baby wyprowadzilo mnie z równowagi!