reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Syna trudniej pomylic ;) bo po za jaderkami (ktore czasem lekarze odczytuja jako spuchniete wargi sromowe) jest jeszcze pindolek ;) takze bedzie Gucio ;)

reklama
Jezyk mój kolega tak miał od 13tc był Bartuś cały czas u różnych lekarzy na różnych Badaniach a tu nagle przeszło 38tc a tam jest Lena! I tez było "widać" siusiaka i jajka ale się okazało ze pępowina tak się niefortunnie ułożyła ze zrobiła siusiaka a wargi spuchnuete były jajkami :p

Jeny laski przestańcie straszyć, ja bym się chyba załamała jakby moja Mania okazała się bezimiennym chłopcem:baffled:
Tzn wiadomo cieszyłabym się, że zdrowe, ale już psychicznie na dziewczynkę jestem nastawiona, w domu nie mówi się per dzidziuś tylko per Marysia i tak dziwnie by było.

alecta, no u mnie to samo! Wiadomo, że i z córci będziemy się cieszyć, ale tu już każdy wie, że syn, każdy dumny i blady, też już nie ma "dzidziuś" tylko "Gucio", chyba bym się pochlastała, bo też nie mam imienia dla Córci :-D

reklama
Ja tam bym się nie chlastała córeczki są mistrzowskie :)

Jestem juz u gina oczywiście mojego jsk zwykle nie ma znów na urlopie (chyba dawno nikt go w du.pe nie kopnął) i miałam narazie ważenie i mierzenie ciśnienia i dziś nie tak źle bo mam 3kg na + lepsze to niż 5 ;) a ciśnienie strasznie wysokie jak na mnie bo mam 125/83!!!! Ale to przez chorobę, kawałek się przeszłam i juz sapie jak szalona.

Na zastępstwo ma przyjść jakaś ginka ale trzeba czekać bo operują i niewiadomo kiedy zejdzie ktoś do poradni..... Zostane niedługo hejterką tego szpitala.......

Do góry