reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

To nasz synek, straszny wierci pięta i trudno było uchwycić.

Ja na razie jestem 4 na + ale to i tak mniej niz poprzednio.

Załączniki

• 1409598756188.jpg
    1409598756188.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 50
  • 1409598780764.jpg
    1409598780764.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Próbowałam nadrobić i z tego co pamietam to McPearl, Gosiane, Goferek gratuluję udanych wizyt!!!!

U mnie na usg wszystko ok, mały jest małą wiercipietą. Ucieszyłam się bo doktor powiedział abym nie nalegała na naturalny poród bo mam nietypowo wysoko.szyjkę. Ja oczywiście chcę cc więc jak najbardziej będę słuchać doktora :))))

Ostatnia edycja:
Emilchen ja na glukoze nie mam jeszcze... ponoc jak 8 pojde na wizyte to mam dostac caly zestaw badan

Gosiane no sliczny chlopak z niego :-)

Aza najwazniejsze ze ok, a co do cc sama wiesz najlepiej jak sie pewniej czujesz :-)

Aza przynajmniej bedziesz spokojna ;) oni po pierwszej cc to zauwazylam ze jednak w Pl ostrożnie podchodza do porodu sn. Moj gin tez juz przebakuje ze cc drugie będzie.

U mnie ok 24 tc krzywa cukrzycowa kazal robić blech... juz mi gorzej jak sobie pomyślę.

AZA a co ty znaczy ze wysoko? Ja mam np długą nadprogramowo bo przeciętna ciężarna ma do 5cm szyjkę a ja mam ponad 6cm :/ dlatego tak długo mnie z ola skurcze męczyły bo moja szyjka nienormalna jest i nie dość że długa to die nie chciała skracać :/

Doggi ja tez mam długą bo 5,3 ale jest zaraz pod pęcherzem a powinna być niżej. Powiedział, że albo taka moja budowa albo to wynik cesarki. Kto wie, może dlatego miałam problem z porodem bo lekarze się dziwili, że Konrad dziwnie pod kątem się pcha. Szukałam czegoś na necie ale nic nie znalazłam.

Ostatnia edycja:
reklama
Aza- jeszcze raz gratuluję synusia:)

Gosiane- piękny mężczyzna Ci rośnie:)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, a trochę nas jest :)

Ostatnia edycja:
Do góry