reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

No pozazdrościć. Ja byłam w sobotę, by zakupić jakieś legginsy... Nie mieszczę się w moje M! L tak idealnie, a pod koniec zawsze mi tyłek rośnie, to już w ogóle :no: Ramiona też już masywne :no: No to ponarzekałam sobie uff...

reklama
Goferek a moze zdradzisz ile Ci przybylo ld poczatku ciazy? Najwazniejsze ze z maluchem wsio ok ;-)

Kasiek ja tydzien temu mialam 5,5,kg na plus i mam to gdzies :p bede biegac os lutego :p

Megami ja nie pamieyam kiedy m nosilam...

Juz po ale zdjecie później wrzucę jak do domu dotrę i będę miała chwile. Wszystko ok wazy 318g i siusiak jak byl tak jest. Buzka jak to pani dr okreslila subtelna bardzo hehe.

goferek super ze wszystko ok, dziewczynki są super tatuś zwariuje na jej punkcie :)

U mnie waga spokojna Stachu życie ze mnie zabiera :p

Kasiekz moja koleżanka przy porodzie miała 8kg i ani nie schudła ani nie przytyła za to inna znajoma Miła tylko 3kg ale ona była plus size a po porodzie wyglądała jak ja, ciąża u niej to dieta cud ;)

Megami kto ciężarnej zabroni?! :)

Gosiane gratuluję coraz większe te maluchy nasze :) 318g tak niewiele a jednak :)
Mija kol jak się urodziła za wcześnie dużo ważyła 600g a teraz w maratonach biega i okaz zdrowia aż się wierzyć nie chce jakie maleństwa medycyna potrafi uratować :)

Na temat wagi wolę się nie wypowiadać :-D Już mam połowę tego co niby powinnam przytyć :-D

Przy założeniu, że powinno się przytyć 12kg to... Galopuję...

kasiekz, zazdroszczę koleżance :-p Z samej porodówki wyjdzie lżejsza, niż przed zajściem w ciążę...

Megami, ja już na M nie patrzę nawet... I jakoś tak grubo się we wszystkim czuję :baffled: A jeszcze na wczasach się okazało, że już się nie zapnę w jedynych krótkich spodenkach (fakt, dość obcisłych) :wściekła/y:

agulqa, ale u Ciebie to wiadomo, gdzie są te kilogramy :-D

gosiane, SUPER WIEŚCI!!!

Ja startowalam z niedowaga I mam troche wieksxy przydzial do przytycia, ale I takie czuje ciezko. Mi Awsze jak gdzies idzie to w uda I potem wygladam jakbym mialam gore I dol niedopasowane z dwoch roznych cial

reklama
goferek, gosiane gratuluję! :-)

goferek masz następną wizytę ze mną, w pierwszy dzień jesieni :tak:

A skierowanie na glukozę też dostałam, ale ja muszę po godzinie i po dwóch, czyli 3 kłucia. Też tak macie?
Do tej pory przytyłam ok. 4-4,5 kg bo już straciłam rachubę, ile dokładnie ważyłam przed :-p

Do góry