reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nulini ja też miałam 2tyg czekania a wydaje mi się jakbym 2 miesiące czekała!!

Jezyk dowiesz się, czuje to w kościach :) i nie wiem czemu ale wydaje mi się ze powiedzą ci ze to dziewczynka :)

reklama
Ja już po wizycie, z maleństwem wszystko ok, z lekka przeholowałam z wagą przez ostatni miesiąc, w domu to aż bałam się zważyć i lekkiego szoku doznałam, ale zrzuci się.... kiedyś :-)
Dostałam L4 na 3 tygodnie i skierowanie na glukozę.
Pani doktor znów próbowała podejrzeć co ma Fasolinka między nogami i nadal wychodzi dziewczynka, mąż już się chyba cieszy, wyjścia nie ma :-)
Maleństwu serducho bije 140/min a nawet mi w końcu poszło lekko ciśnienie w górę, albo to skutek zważenia się :-D
Kolejna wizyta 23 września.

Goferek,gratuluje udanej wizyty. Co do wagi to ja tez sie boje, wg rozkladu jazdy powinnam pod koniec wazyc max 63 kg, a ja juz sie czuje taka ciezka :(

Goferek super wieści! I wszystkim dziewczynom, którym nie gratulowałam - gratki :-D

Na temat wagi wolę się nie wypowiadać :-D Już mam połowę tego co niby powinnam przytyć :-D

reklama
Goferek gratulacje!

Odnosnie wagi to mam 5kg na plusie a wczoraj byla u mnie kolezanka ktora rodzi za miesiac i przytyla az 7kg...grrry! A gin jej mowi ze dzidzi wielkie...pewnie wszystko z niej wyciaga:)

Do góry