reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Emilchen główka się jeszcze wyrówna ola długo miała dużo większą niż resztę tez byłam w stresie ale po mału ola się wydluzala a główka juz nie rosła albo niechaj bardzo i urodziła się z piękną proporcjonalna główką :)

Agulqa_b strasznie juz chce robić zakupy dla maluszka, ale wciąż się wstrzymuje :)

Sprite no w Zgorzelcu jak o 8 się jest w lidlu to trzeba uważać żeby nie oberwac ludzie sobie z rąk wyszarpuja wszystko kosze poprzewravane masakra! Jak były staniki fitness to poszłam o 8 po odwiezieniu oli do przedszkola bo sis chciała żebym zobaczyła jakie są rozmiary i normalnie podejść do koszy się nie dało, a jak próbowałam podejść jedna laska szarpnęła mnie i odepchnela tak ze się przewrocilam masakra jakaś!

reklama
Doggi no ja wstrzymuje sie by sprawdzic co dokladnie mam i miec miejsce w miesxkaniu. Ponoc wanienke mam dostac od znajomego ;-) zawsze cos, ciesxe sie :-) nooo i moze dzis lub jutro jak dobrze pojdzie czyms Wam sie pochwale ;-)

Hej ho ja juz po wizycie. Nie dane mi beda sukienki będzie jednak chłopak.
Wszystko wporzadku, rosnie ladnie 321g wazy i wielkosc glowy i brzuszka wyprzedza termin o tydz! Ale poprzednio tez głowa byla 'do przodu', zreszta my z mezem małych nie mamy.

Gosiane super ze wszystko w porządku i przed 19 się wyrobilas ;) chłopca tez możesz w sukienki ubierać ;) mama mojego kolegi ubierala go w kiecki i kitki robiła a M nie dał się stłamsić tzn swej męskiej natury i ma zdjęcie gdzie jako piękna blond laska w sukni z kitkami podciąga kiece, wyciąga fjutka i sika jak porządny facet :)

reklama
Do góry