reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Kasiek ale dobrze ze lozysko nie zakrywa ujscia szyjki, miejmy nadzieję ze sie podniesir jeszcze. Widze ze zasiusiakowalysmy znowu watek hehe

no gratki Laski! ale mamy tych chłopaków na styczeń:) nie wiem czemu, ale jak byłam w ciąży z młodym, to też wokół same chłopaki ;-)

Sprite może przyciagasz chłopów :D u nas na czerwcu 2011 było po równo nawet dwie laski, które miały bliźniaki (albo 3) tez miały parę chłopca i dziewczynkę wiec wszystko idealnie się rozdzielilo ;)

kasiek, gosiane gratulacje chłopców :tak:kasiek trzymam kciuki, może łożysko się jeszcze podniesie!

Co do płci to ja przecież do tej pory podnosiłam srednią chłopczykową a teraz być może przejdziemy na drugą stronę :cool2:

no właśnie ja też się cały czas obawiam, że jednak na usg 06.09 okaże się że siusiak urósł :p chociaż niby widziałam na usg i mam na zdjęciu, że ptaszka nigdzie nie ma i jakieś kreski i kropki i bułeczki świadczące ze to pipka na 100% :-D:-D

ja jeszcze nic nie wiem. młodego poznałam od poczęcia. czułam, że to chłopak będzie i w 18 tyg. zobaczyłam siusiaka, więc praktycznie na 100% byłam pewna płci. później ciągle mówiłam, że pewnie drugie dziecko to też chłopak będzie. ale jak już zaszłam w ciąże, to nie wiem czy po prostu nie miałam/nie mam żadnych przeczuć, czy na pierwszy plan wysuwa się "ktokolwiek, byle zdrowe" i dlatego nie umiem myśleć w kategorii płci. wiadomo, że każdy obok życzy mi córki, dlatego, że mam już syna, ale ja kompletnie nic nie wiem :sorry2:

a na dotychczasowych usg siusiak nie został wykryty, ale też płeć żeńska nie została potwierdzona, więc będzie niespodzianka ;-)

reklama
Sprite to ja z Ola miałam przeczucie ze chłopak :p a tam dziewoja :p a teraz żadnych przeczuc może trochę na dziewczynkę ale bardziej wynika to z tego że chciałam laske wiec nie biorę tego jako przeczucie, jestem ciekawa kto się pokaże 5 września wciąż Stachu czy może Stacholina ;)

Do góry