reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Unita haha jak pachnie na dziewczynkę to nie ma to tamto ;)

Tasia ja się na nic nie nastawiam bo u nas w rodzinie kobiety rodzą każde dziecko inaczej moja ciocia syna urodziła dokładnie w wyłączonym terminie a córkę dwa tyg wcześniej mogą mama mojego brata urodziła 2 miesiące (!!!) wcześniej a to 30 lat temu było przeżył cudem, mnie urodziła prawie tydzień po terminie a moja sis jakiś tydzień przed terminem babcie to samo każde dziecko inaczej wiec ja nastawiam się tylko na to ze styczeń nie grudzień i nie luty ma być styczeń :p

Agulqa_b ja też się nie mogę doczekać Ola i T z resztą też :) ale ten czas taj pędzi ze się nie obejrzymy a będziemy smsy z porodowki pisać :)

reklama
Doggi pewnie ze tak. Mi wrzesien zleci bo remont, pod koniec zaczniemy szkole rodzenia. W pazdzierniku porzadnie wezmiemy sie za wyprawke, pozniej wszystkich swietych, zaraz po w marketach pojawia sie balwany i mikolaje. I porod :p

To prawda człowiek zalatany ciągle coś na głowie to czas mija jak gUpi! Trochę mnie to przeraza bo niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży z Olą a teraz ona ma już ponad 3 lata! I ze stachem będzie to samo! Urodzi się a następnego dnia już będzie duży na tyle żeby do przedszkola iść ;)

Doggi- zaraz bedziesz Ole do szkoły wysyłała:) ja pamiętam każda sekundę z porodu Kacpra, a on już do 3 klasy idzie!

Zbieramy się na trening to sobie od razu do lidla zajadę zobaczyć czy są te kurtki.

A do mnie dzisiaj dzwonili z ośrodka zdrowia że gina nie będzie tego 4 września co miałam mieć wizytę...udało się znaleźć wolną godzinę 5 września ale niestety w ciagu dnia więc będę się musiała z pracy zwalniać.

kasiek mi spadło do 100 tys. przy normach od 130-140. Poziom wyjściowy i przed ciążą i w ciąży był ok. 115-120, także słabo. W życiu nie przekroczyłam 150 tys.
A Ty masz jakie wyniki?

Ja wolałabym rodzić w styczniu, zwłaszcza jak pomyślę o 6-latkach w I klasie... :sorry: ale najbardziej przeraża mnie ta duża główka :-p jak ja ją urodzę?? :cool2:

Doggi to ja dopiero co mame po brzuchu glaskalam jak z mlodym w ciazy byla, imie wybieralismy, kocyk kupowalam a teraz powtorka juz przy moim ;-)

Emilchen ja tez stycznia trzymam sie glownie z powodu 6latkow w szkole

jezyk, kupiłaś kurtkę? jaki koszmar był na otwarciu, serio. jakby za dramo dawali. na szczęście dla mnie tłum pobiegł na buty i kurtki dla dorosłych, więc ja sobie spokojnie dla młodego wybrałam kolor i kupiłam ;-)

reklama
Do góry