reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Susel u mnie to najmniejsze zanotowane 85/50. A tak to stale 95/55.

Emilchen super info o lozysku!

Ja ide jutro i prosze o kciuki zebym nie byla tu jedyna z lozyskiem przodujacym-moje tez musi sie podniesc:)

Emilchen najważniejsze, że zdrowe ;-)

Ja już po wizycie, wszystkie wyniki badań prawidłowe. Waży 300gram, wielkość główki i kości udowej bardziej na 20 nie 19 tc więc dzidzia duża. Niestety nie mamy pewności czy będzie Maja czy Kuba, ponieważ pępowina była między nóżkami. Ale pani doktor powiedziała, że nie widzi nic między nóżkami więc raczej będzie Maja ale potwierdzi na następnej wizycie. Dlatego jeszcze się nie nastawiam. 09.09. mam II badanie prenatalne więc też się podpytam.

Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt :-)

Emilchen gratuluję udanej wizyty :) tez boje się tego ze nagle na polówkowym lekarz juz nie będzie pewien płci. Bo tu człowiek niby ma powiedziane ze chłopiec chłopiec a tu nagle "yyy nie jestem pewien może chłopie może dziewczynka" i tyle to sama wiem bez usg :p

Marcioszek super ze jest ok, na polówkowym juz napewno ładnie się dzidzia ujawni :)

Witam się Dziewczynki.

Gratulacje udanych wizyt :)) Emilchen super że łożysko się podniosło.

Chciałam Wam kogoś przedstawić: Alutkaa.jpg Alicja waży 350g :-D ale wymiarowo jest o 4 dni mniejsza niż by wynikało z OM ... zdjęcie przypominające bardziej żółwia ninja niż superlaske, ale coż lekarz nie fotograf ... takie dał takie jest :-D:-D:-D Wszystko jest ok, młoda bardzo spokojna śpi, ssie kciuk, macha rączkami i tyle ... ZEN Alutka :)

Załączniki

• Alutkaa.jpg
    Alutkaa.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry