reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Zelka stosuj sie do zalecen

Wczoraj nie mialam czasu zajrzec :( bylam u ginki, dostalam antybiotyki na the bakterie. Mam nadzieje, ze dziada wybija, bo the bakterie moga powidowac zapalenie dolnego bieguba jaja plidowrgo. Cokilwuek to jest, brzmi strasznie.

Widzielusmy malego na USG, ale wczoraj to juz przechodzil Sam siebie. Chyba trafilam na jakis czas hiperaktywnosci naszego syncia, bo nawet nie dal sobie zdjecia zrobic, taking urwis nam rosnie. Najfajniejsze bylo jak ssal kciuka I probowal sobie raczke do buzi wepchac ;) nie Moge sie doczekac, kuedy go bedziemy miec :)

Indi fajnego wierciuszka masz :-D

Serduszko słyszałam tylko na Prenatalnych a tak to mi pokazuje na usg ;-)

Ja w środę mam wizytę tam gdzie prenatalne robiłam odbiór wyników z krwi i się zastanawiam po co normalna wizyta czy będą mnie badać? Bo tak średnio mi na rękę jechać tam tylko po wyniki akurat w tym tygodniu bo auta nie mam i będę musiała kogoś prosić

Indi mam nadzieję, że bakteria szybko będzie zlikwidowana :tak: a kiedy masz jakiś posiew kontrolny??

agulqa ja nie tylko, że nie widziałam jak ssie kciuk, to w ogóle ani skaczącego ani jakoś bardzo się ruszającego, zawsze takie spokojne to moje dziecko:-p

reklama
Do góry