reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Nulini, ja bym się za luty w sumie nie obraziła :) miałabym dwójkę z lutego :), a młody jest z 8.02., więc bardzo prawdopodobne :rofl2:

Nulini przecież my styczniówki :-D a tak szczerze tak mnie przeraża ten grudzień,a zwłaszcza końcówka,tym bardziej,ze ten gin prywatnie też potwierdził 3 cc,więc może i będzie grudzień,ale oby NIE

Ja nie mam nic przeciwko grudniowi. Chciałam, żeby było między dzieciakami max 2 lata rocznikowo, ale niestety o 1 miesiąc się nie udało. Mam bratanice z 31 grudnia i bratanek męża jest z 30 grudnia. Chłopiec będzie już chodził do 6 klasy uczy się bardzo dobrze, żadnych problemów, nigdy nie odstawał od innych. Mam też w rodzinie chłopca z czerwca, który był wcześniej wysłany, bo rozwijał się ponadprzeciętnie, ale w szkole szybko się to zmieniło i teraz uczy się prawie najsłabiej w klasie.
A swoją drogą ciekawy przypadek, czy zadziało się tak, bo dziecko za wcześnie poszło i nie było gotowe, czy tak wyszło- niedopilnowanie rodziców, lenistwo.

Ja mam brata z 30 grudnia. To tylko przez pierwsze lat jest widoczna ta różnica, bo Twoje się rodzi,a jego rówieśnik np.za dwa dni kończy roczek. Ale potem to się wszystko wyrównuje.

Jednak mimo to ja bym chciała urodzić w styczniu :)

Mi się termin przesunął lo ostatniej wizycie ma 1 stycznia :-D Pozyjemy zobaczymy, jeszcze się okaże że sylwestra spędzę na porodowce ;-)

Mój brat z połowy grudnia i mega mózg w szkole;) Ja chce urodzić chociaż 1 stycznia, bo chcę 3 lata rocznikowej różnicy, a nie 2:DDD Na razie mam 16tc.

Ostatnia edycja:
Ja bym BARDZO nie chciała urodzić w grudniu :no: Teraz to raczej byłoby trudno, ale z Tosią, gdzie termin był na 2.01 - oj bałam się...
Najmłodsza w grupie, nie nie, dziękuję.
Sama jestem z października (mąż z grudnia) i do 18stych urodzin strasznie przeżywaliśmy oboje, że prawie jako ostatni w klasie mamy urodziny...
Zawsze miałam o to "żal" do rodziców...
Od początku studiów wiedziałam, że chcę dzieci ze stycznia/lutego/max marca, właśnie ze względu na to, że jeszcze w podstawówce widać tą różnicę wieku kilku miesięcy :no:
A w lutym? Kto wie, może się przesunie, chociaż i tak wolałabym styczeń :-D
Najchętniej dzień przed terminem, żeby na weekend już być w domu :-D

reklama
Sylwi gratuluje bobasa. To polowkowe mialas normalne, nje na 3d tak?

Ja tez nie chce w grudniu rodzic :p jednak wole nasz planowany styczen :p

Ja mam kuzyna z 28grudnia i nigdy nie byl zadowolony zbytnio z tego i ja tez bym nie chciala tak pozno urodzi miec...

Do góry