reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

A ja nie widze suwaczkow.

Ja teraz bede na koncowce 19tc wiec moze od razu polowkowe zrobi. Na to licze bo nie przewiduje isc do innego gina i placic bo ten mowil ze te wazne usg u niego w ramach wizyty tyle ze bez 3d. Ale licze ze zrobi polowkowe bo kasy brak :p

Doggi no dokladnie leci jak... ja dla dzidzi cce juz styczen, ale ze jeszcze tu siedzimy i czekamy na swoje to sie wstrzymac trzeba bo tu z dzieckiem bym dlugo nie wytrwala :p

A ja mam nadzieje ze urodze jakos na poczatku stycznia :-) byle nie grudzien, ale 01.01 00.01 juz moze byc :p

reklama
Zgodnie z moją teorią, teraz powinien nastąpić wysyp dziewuszek ;) Chociaż ja mam raczej gentlemana w brzuchu. Może za tydzień się okaże ;)

Ja już też po wizycie. Miałam dziś połówkowe, bo mojej gin za 2 tygodnie nie ma, tak jak powinno być. Wszystko dobrze- żołądek, pęcherz moczowy, paluszki, pępowina trójnaczyniowa. No i z "prawdopodobnie chłopiec" zmieniło się na "prawdopodobnie dziewczynka". Było widać "spód" ale dr nie potrafiła na 100% powiedzieć. Także może na kolejnym będzie wyraźniej. Następna wizyta 3 września.

McPearl super zdjęcia dzidzi.

A to co moja dzidzia ma między nogami
WP_20140805_002 (2).jpg

Załączniki

• WP_20140805_002 (2).jpg
    WP_20140805_002 (2).jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Dziewczyny, super, że wszystko ok! :-)

Femme, nie będziesz sama na końcówce, bo pamiętaj, że razem rodzimy :-D:-D

ja się od razu przy I genetycznych zapisałam na drugie i termin mam na bodajże 23.09.

Do góry