reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Powodzenia na wizytach :))

Ygamm ja się jakos boje jaczewskiego, dlatego nie poszłam do Woźniaka, chciaż teraz czasem, żałuje bo z nim super kontakt miałam od początku. Ale porodówka na Jaczewskiego brrrrrrrr dla mnie :))

Wiadomo kontakty na oddziale to zawsze duży plus :tak: Jak samopoczucie ? :)))

Kuuuurde zaraz się wku.....

3ci raz to piszę!

Moje bóle brzucha to skurcze, jestem w du.pie i z lekami na odchodne, nie mam się forsowac, nie mam nic nosić, nie mam jeździć w dalekie podróże autem (sobieszewo za 2tyg idą się...) ale z dobrych wieści mały ma się dobrze urósł i teraz wielkosciowo jest tydxien starszy.

Zwolnienie dał ze względu na zagrażające nadciśnienie,to fakt mam wysokie,kazał mierzyć codziennie i się nie przemęczać
Poprosiłam o usg (co kosztowało dodatkowe 80 zł,ale przynajmniej wiem kogo nosze) i z przekonaniem mówie,że pewnie 3 muszkieter,a on na to,że ewidentnie syn i przeczucie mnie nie myliło i,że możemy imię wybierać na co ja,że już mamy :happy: bobas waży 220 g i termin na 5 stycznia więc juz nie pędzi to moje dziecko
fotka twarzy oraz potwierdzenie płci :-)

Ostatnia edycja:
Doggi będzie dobrze, tylko faktycznie musisz zwolnić...znam ten ból, chociaż przy dziecku na pewno ciężko się oszczędzać...
a te bóle to jakie konkretnie miałaś? twardnienia brzucha?
Bo ja pytałam moją o te kłucia i myślałam, że mnie uspokoi a ona, że jak kłuje to leżeć i brać buscopan :sorry: więc chya powinnam cały czas leżeć bo mnie te "prądy' chwytają cały dzień po trochu...

Doggi te skurcxe to pewnie te co dziewczynu pisaly .... one sa odczuwalne dosyc silnienu niektorych juz ok polowy ciazy. Najwazniejsze ze bobas zdrowo rosnie i tego trzeba sie trzymac. No i oszczedzaj sie :-)

Bada poki co termin na ten sam dzien mamy :-) ciekawe kogo ja nosze ;-)

A Bada super chłopak :)

Emilchen no tak prawdę mówiąc bóle no jak skurcze do porodu trochę słabsze i tak trwają z 30min i potem trochę spokoju i za dwie godzinki znów

Agulqa_b tez z Olą miałam takie skurcze i skończyło się w szpitalu, bo to nie są takie ze brzuch się stawia to co mam nie powinnam mieć i lekarz powiedział tak, i mam odpoczywać dużo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry