reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Ja po ślubie miałam przyjąc nazwisko męża ale na jakis miesiąc przed cywilnym teściowa zaczęła odpierniczać cyrki (kwestie finansowe, mieszkaniowe i pare innych) i tak mnie wnerwiła że zrobiłam podwójne ;-) Po pierwsze żeby wiedźma nie myślała że może sobie rządzić mna jak synem i żeby sie nie wtrącała za bardzo ( w końcu nie zupełnie będziemy mieć to samo nazwisko a z podwójnego łatwo wrócić do panieńskiego :cool2:), po drugie narobiła na mieście w pewnych urzędach wstydu :wściekła/y: wiec po jej akcjach wolałabym nie byc bezpośrednio z nią kojarzona .

Troche długi mam teraz podpis ale nie żałuje, mina teściowej , - bezcenna :-)

reklama
Dziewczyny, wlasnie wracamy of tej polskiej ginekolog. Duper Babka I bardzo die ciesze, ze do niej trafilam. To krwawienie to of tego ze jakies naczymk peklo. Mam tez mama nadzerke, ale to do leczenia po ciazy. Ogolnie nic zagrazajacego dxidzi. Mam tylko odpoczywac I zwolnic tempo, bo zbyt duza aktywnosc I stres powiduja, ze dziecko sie uklada bardzo nisko, jest pozwijane I naciska na szyjke. Bede miec zwolnienie na cala ciaze :) dostalam duphaston.
A teraz nius : bedziemy mieli synusia :) jest dosyc dlugi I wyglafa na16 tydz.
Oto zdjecie mojego malego lokatora :

Załączniki

• 1406399487826.jpg
    1406399487826.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 55
Indi gratuluję!! Ciesze się że wszystko ok :)
To dobrze że tyle synków bo ja po cichu liczę jedbak na dziewczynkę :p a jakoś się musi zrównoważyć nie? :)

reklama
Nulini noo pewniw tak. Ale w mojej pracy wole by mnie ludzie nie zapamietywali ;-)

Groszq i bardzo dobrze :-) trzeba na swoim stawiac, ja sie z Ł drocxe, ale wiem ze wezme jwgo. Podwojne mi nie pasuje w tym zestawieniu ;-)

Indi super, gatuluje synka! Ciesze sie ze moglam pomoc :-) no i korzystaj ze zwolnienia :-)

Do góry