reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Babcia mojego męża wczoraj aż się wzruszyła na wieść o tym, że syn :-D Ale u męża w rodzinie same dziewuchy, więc będzie rodzynek ;-)
Za to babcia opowiadała, że miała znajomą, która miała... 5 córek, bo chcieli syna... No i spasowali :-D

reklama
Mi się marzył drugi syn a będzie córka... :) Mój tata zawsze marzył o synu - po urodzeniu 4 córki zrezygnował z dalszych prób ;)

Moi rodzice są jedynakami.
U mnie w rodzinie - pierwsza córa (ja), później dwóch synów.
U męża w rodzinie - pierwsza córa (chrzestna Tosi), później mój mąż.
Za to siostra męża ma dwie córki i więcej dzieci mieć nie będą, więc nazwisko bez przedłużenia, bo mąż szwagierki ma brata, ale i on ma córki :-D
No i nasze nazwisko (a właściwie męża, ponieważ ja osobiście wolałam swoje panieńskie :-p) też by wymarło, gdyby nie Gucio :-D

Jezyk tez bym sie poddala ;-)

Znam takich co maja tez 4corki bo czekali na synani tez odpuscili ;-)

Nulini u mnie brat przedluzy, no i tata ma kuzynow i tym nazwisku i tez maja synow. Ja tez wole swoje nazwisko niz Ł, ale dwoch nie chce a kocham go wiem wezme :p

A moje (panieńskie) nazwisko właśnie wymiera. Bo z mojej strony to same baby. Babcia miała 3 córki, każda z tych córek a ich córki też córki.. Tylko ja i siostra mamy synów. :D Nazwisko mojego Męża też miało zaniknąć jak poszedł do seminarium.. ale na szczęście się nawrócił ;)

Moja ciocia ma 7 córek, na więcej biologia nie pozwoliła. Za to wnuczęta męskie mają :)

reklama
jezyk, ja znam taką, która ma 4 synów, postanowila spróbować raz jeszcze i udało się :) 4 synów + córka :D haha

ja przed ciążą też obstawiałam, że będziemy mieli 2 synów. teraz nic nie myślę ;p, zobaczymy :) jakby nie było będzie dobrze :) albo straszy brat dla siostry (o takim układzie zawsze marzyłam), albo dwóch bracików, czyli mam nadzieję wspólne zabawy i tematy :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry