reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

glukoza fuuuu ja nie wiem jak ja dam radę:baffled: ja tez narazie nie mam umowionych innych badan, ale mam nadzieje, ze jutro na wizycie cos wiecej sie zadzieje.. chociaz gin powiedziala mi ze wyniki mam idealne, wiec tak jak piszecie pewnie nie widzi potrzeby mnie kluc;-)

femme fatal a jakby nie bylo miejsca to co da ci chociaz zwolnienie?? mies wczesniej i juz wszystkie godziny zajete?? masakra:baffled:

aza ja tez chyba sobie 3D zafunduje i mysle, ze tez kolo 20-22tyg;-)

agulaqa nawet nie wpadlam na to zeby poszukac tego na gruponie heh:-) moze u mnie cos sie znajdzie taniej:-)

ide zaraz spac, bo nie moge sie doczekac jutrzejszej wizyty:-) moze i ja sie dowiem co mi rosnie w brzuszku;-)

milego wieczorku:-):-)

reklama
Zarejestrowałam się na 18.08 BADA możesz mnie dopisać ;-)

To to pikuś na wrzesień mam iść na to echo serca i nie ma miejsc... Koleżanka pracuje w tej klinice to może uda jej się mnie wcisnąć jutro powinnam wiedzieć jak nie to na październik...

Kasiek ja robilam pierwsze przy badanij na grupd krwi ok 7tc. Teraz nie widm kiedy bece robic ale gin mowil ze po porodxie na bank bedzie zastrzyk by w kolejnych bylo wszystko ok

Sprite podziwiam. Ja plamila, pozniej dwa dni nie, pozniem znow tak. Nie wrocilabym do pracy

Aob u mnie nie ma, w torunij i bydgoszczy tez nie bylo. Dopiero w poznaniu :-(

Ja fundnę sobie to 3D bo ta ciąża nic a nic mnie kosztuje więc chociaż na to odłożę. Już wybrałam klinikę i pójdę tak koło 24 tc, koszt 200 zł więc do wytrzymania.

Ja z Olka na 3d nie byłam teraz tez nie pójdę chce mieć niespodziankę do kogo młody będzie podobny ale teraz wypadałoby żeby do mnie w końcu Ola to skóra zdjęta ze starego to teraz kolej na mnie, i Stachu będzie moją kopią :) taki plan ;)

Doggi, ja tam się cieszę, że Młoda moja jest cały tatuś - przynajmniej nie ma spekulacji, czy na pewno jego :-D W życiu się nie wyprze :-D Ale Gucio mógłby być chociaż troszkę podobny do mnie ;-)

Nulini jakiś czas temu czytałam artykuł ze naukowo jest udowodnione zr pierwsze dziecko podobne jest do ojca żeby podświadomie miał pewność że to jest jego jakoś jest to q genetycznie zapisane :)

Doggi, eee, w to nie wierzę, za dużo mam lasek na forum, których pierwsze dziecko to cała mama :-D Chociaż wśród moich realnych znajomych to faktycznie, wszystkie dzieci cali tatusiowie, ale też wszystkie dzieci to dziewuszki :-D

reklama
Do góry