reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

U mnie w sumie też bez humorkow więcej mam nie będąc w ciąży haha :-D

Nulini ja miesiąc temu zaczęłam od nowa gotowe na wszystko juz 3 sezon kończę :-D

Ja z seriali to kocham przyjaciół! Najlepsi na świecie :-D jak skończę z gotowymi to zacznę ruch chirurgów bo dużo osób mówi ze dobry serial :-)

reklama
Nulini ma za to najblizszych mam ponad 100km od siebie. Teraz z perspektywy czasu troche zaluje ze wyjechalam z rodzinnego miasta. :-(

Ja w ogole raczej tv nie ogladam, ale moze na swoim bym obejrzala gotowe i seks po to by sie posmiac. Nie lubie ciezkich filmow i seriali, za to chirurgow itp moglabym obejrzec. Za to na filmach przewaznie zasypiam wiec randki w kinie raczej nie dla mnie ;-)

gosiane, no właśnie czekam na przedszkole :-D:-D:-D

Doggi, za to właśnie kocham te seriale, że czasem płaczę ze śmiechu :-D

femme, TYLKO MI NIE OPOWIADAJ! :-D:-D:-D

Ja bym jeszcze chciała HOUSE'a łyknąć całego, może mi się uda ;-) Tylko ciężko, bo chyba pierwszy sezon oglądałam cały, a później co w TV któryś leciał, to patrzyłam i tak znam kilka odcinków z serii...

Femme greys anatomy kooooozak!!!!! Na koniec czwartego sezonu poryczalam się jak kretynka mimo że nie płaczę never! Musisz obejrzeć napewno cie porwie.

agulqa_b ja tv tez nie oglądam wszystko przez neta oglądam :)

Nulini są jeszcze dwa seriale na których rycze ze śmiechu rozwalaja ma łopatki jest to Teoria Wielkiego Podrywu (big Bang theory) i różowe lata 70te (that 70's show) przekomicxne! Poza tym mentalista, niby kryminalny ale główny bohater patrick jane matko ta postać jest najlepsza, ma takie zagrywki ze ja leje z tego co on wymyśla :) i to jest jedyny serial w którym jsk bardzo byś kogoś mię podejrzewał o zbrodnie to zabił ktoś tak absurdalnie nieprawdopodobny ze nigdy nie wiesz kto to i zasadzki jakie robi, kozak :) house spoko na TVN o 11.10 leci codziennie jakieś starsze odcinki tez dobry serial :)

Dziewczyny ale zaszalslyscie z postami przez weekend, az strach na styczniowy zajrzec :)

Aza, ja wlasnie tsk srednio widze sens latania do polsku na USG. Raz ze w czasie wakacji ceny biletow sa distc wysokie, a po drugiej w Polsce tez przeciez za badanie musislabym zaplacic. Tutaj moge wszystko porobic. Za USG prywatnie place 75£, wiec za ta kase nawet nie oblece do Polski I spowrotem. Zreszta juz chyba nawet nie wudnueje w pspuerach u zadnego lekarza, nawet nie wiedzislabym do logo sie udac, a nuz mi sie jakis chazan trafi ;)

Z dolow na dzus to to, ze bylam u dentysty I moja paszcza wyglada jak ruina. Jedno kanalowe sie zapiwiada a to co mnie ostatnio boli, to kawalek plomby sie eyjrusxyl a kawalek zostal, wychodzi mi do tej dziury zarcie I boli. Na dodatek jakby mieli mi to reperiwac to podczas usuwania starej plimby I zakladania nowej wtd iela sie mercury I nuesie to za soba pewnie ryzyko, wiec odpada. Rentgen tez odpada. Wiec mam sobie jakas plombe tymczasowa. Doopa po calosci.

Indi, mnie w ciąży robili rentgen i teraz też na bank będę mieć, bo właśnie kanałówka mnie czeka, a kanałówka = rtg. Tylko wtedy dostaję taki kombinezon na brzuch :tak: Ja mam 3 zęby do zrobienia, pierwszy już za tydzień :baffled:

Ja miałam 2x kanałowe w ciąży, ale bez rtg. Tu widzę większość z rtg robi no i przy usunięciu też chyba rtg, więc dobrze wiedzieć, że bezpieczne, bo trochę jednak się obawiałam, że ten fartuch to za mało ;-)

reklama
Do góry