reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

jezyk, super, gratulacje :tak:
Trochę Wam zazdroszczę tych ruchliwych dzieci, czy ktoś miał tak jak ja takie bardzo spokojne?? nie było mowy o żadnych fikołkach

reklama
Ostatnia edycja:
Jezyk gratulacje!

emilchen ciesz się ze spokojne moja Ola w brzuchu była wariatka i jej zostało, Stachu tez wariat w brzuchu wiec obawiam się kolejnego bzika w domu, spokojne dziecko to cudo!

Ja tam widzę pępowinę :D

Jezyk, super, ze maluszek ładnie rośnie :)

Emilchen, u mnie na usg fikało jak szalone, a 2 tyg później grzecznie leżało/spało i pani dr szybciutko mogła wszystko pomierzyć :)

emilchen- moja dwójka poprzednia była spokojna i tak naprawdę pierwszy raz widziałam na tym etapie jak się dziecko rusza :)

A tu nasz robak
DSC_0261.jpg

i jego długie nogi, dlatego twierdzę, że to laska z taaakimi nogami
DSC_0262.jpg

A i dzisiaj na usg wiek dziecka wyszedł idealnie jak wiek według OM, więc oba terminy porodu mi się pokryły. :)

Załączniki

• DSC_0261.jpg
    DSC_0261.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0262.jpg
    DSC_0262.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 65
Witam wszystkich. Ja dziś też miałam wizytę. Ciężko było cokolwiek zmierzyć, bo dzieciolek wiercił się niesamowicie. Przezierność ok, kość nosowa jest, z pomiarów wychodzi, że jest trochę starszy niż z om. Mamy na razie trzymać się daty 10.01.
Co do płci to prawdopodobnie chłopiec, ale to mocno niepewne. Zobaczymy. Marzyła mi się druga dziewczynka, ale widać równowaga musi być w przyrodzie.:tak:
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Następna wizyta 5.08.

reklama
jezyk suer dzidziol, faktycznie nogi dlugasne

McPearl, zdjecia rewelacja! No i nastepna dziewuszka :) Ja sie piatkowego usg doczekac nie moge :D

Sylwi gratuluje udanej wizyty

Najwazniejsze ze wszystkie dzieciaczki zdrowe :)

Do góry