reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Dziewczyny wow ile wizyt! :-)
Bardzo mocno Wam gratuluję śliczne maluszki:-)
I szczesciarom co poznały płeć:-)

sencha gdzie się podziewalas? To badanie to z powodu wskazania czy każdy może zrobić?

Emilchen moje dziecię tez na każdej wizycie drzemie:-)

Mcpearl super fotki:-)

reklama
jezyk super,że wszystko ok.:happy:
Sylwi gratuluje wizyty :happy: termin wpisany

Mój maluch też fikał koziołki na wizycie tydzień temu,lekarz kazał mi kaszleć i wtedy maluch się odwracał,bez tego nie udałoby się go zmierzyć

Wow dziewczyny śliczne dzidzie pocieszyłam się że poznałyście płeć , ja mam 16 .07. usg 3d mam nadzieje że i ja poznam płeć to będzie 15 tydzień

GRATULUJE WAM

jezyk, super, gratulacje :tak:
Trochę Wam zazdroszczę tych ruchliwych dzieci, czy ktoś miał tak jak ja takie bardzo spokojne?? nie było mowy o żadnych fikołkach

moje było chyba spokojne, trochę rączkami i nóżkami ruszało, a tak to sobie siedziało ;-)

Gratulacje wizyt i czekam na kolejne wspaniałe wieści!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, co za wieści! :) Gratuluję udanych wizyt i poznania płci! :)
Ja mam prenatalne w piątek, to będzie 11w5d więc raczej nic się jeszcze nie dowiem.. i będę ostatnia, która pozna płeć podczas połówkowych :D

Jejciu, ile było wizyt. Próbowałam Was wszystkie wymienić ale za trudne wyzwanie. Wszystkim wizytującym gratuluję dobrych wieści a tym co znają już płeć zazdraszczam :))))

agus lekarz sam z siebie pewnie nie powie, musisz podpytac ;)

jezyk no moja znajoma poznała płeć dopiero w 30tc bo córa cały czas się zakrywala i nie chciała nic pokazać wstydnisia :)

reklama
Nieobecna u mnie wczoraj był 11w4d a lekarz sam zaczął na temat płci. Więc nigdy nie mów nigdy. Też nie liczyłam na żadne wieści a zobacz jaka niespodzianka.
Powodzenia

Do góry