reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
yggam trzymam!

dzięki Dziewczyny, teraz czekam na Wasze maluchy :-)
póki co cieszcie się tą "tajemnicą" płci, jak już znana jest mniej ekscytacji:-D

Gratuluje udanych wizyt!!!

Doggi ja tez poprzednio na tym etapie wiedzialam ze chlopaczur siedzi w brzuchu :) Tak bylo widac ze nie bylo mowy o pomylce :-D Mi sie szalenie podoba Staszek ale u nas do kitu brzmi z nazwiskiem - lamanie jezyka, wiec niestety odpada...

Gratuluje udanych wizyt :)
Nie mogę doczekać sie swojej w piątek ;)
W którym tyg jesteś, że juz poznałas płeć? U mnie bedzie to 12t i 2d.

TASIA - jutro idę zanieść a w poniedziałek wizyta ;-)

INDI - super że wszystko dobrze to najważniejsze :-) i jaki fajny bobasek ♥

JUSIA - o następna już wie co ma szybko to nam idzie :-D gratuluje :-)

Póki co tak jak myślałam że przewaga chłopców u nas na wątku :-D

SENCHA - fajnie że udało Ci się skorzystać z darmowych badań i że wszystko ok :-)

YGGAM - i jak i jak ? ;-) :-D

Dziewczyny ja już po wizycie !
I wszystko w jak najlepszym porządku.
Dzidzia ma 4,68 cm, przezierność wyszła bardzo OK i inne parametry też.
Widziałam bijące serducho, kręgosłupek, dwie rączki dwie nóżki i kość nosowa też jest.
Ale najlepsze było na koniec.
Doktor powiedział, że jeszcze za wcześnie na określanie płci ale może się pokusić. I czy chcę wiedzieć. Oczywiście chciałam.
No i powiedział , że jak na jego oko to nic się nie majta między nogami i powinna być dziewuszka.
Jestem przeszczęśliwa !:-)

Załączniki

• CAM00247.jpg
    CAM00247.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 57
reklama
indi, jusia, yggam gratulacje :-) cieszę się razem z wami! pierwsza zidentyfikowana dziewczynka na wątku czy się mylę?

Do góry