reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Doogi super:-) oby chłopak przy następnym usg nie okazał się jednak dziewczynką:-) wcześnie Ci powiedzieli :-) bardzo fajne imię. Ale mi się źle kojarzy:-).
Ja jestem w 15 tygodniu i nikt się tego póki co nie podejmuje:-)

femme za dzidzie:-), z tymi badaniami moczu to co chwile coś :-(

reklama
Doggi gratulacje dla Ciebie i Stasia oczywiście. Mój Tata miał na imię Stasiu i cała rodzina miała z nim 7 światów. Starsza siostra całe życie wspominała jak dawał popalić:-D I nawet różnica wieku będzie taka sama co u taty i cioci (4 lata na roczniki).

Femme zrób jak najszybciej posiew to szybciej zaczniesz leczenie. Zdrówka

A ja dziś mam wizytę na 17.00. Później nad jezioro chcemy się wybrać.

Ja juz po :) bardzo ruchliwe to nasze dziecie :) podskakiwalo, machalo raczkami, kopalo, bawilo die pepowina. Nie widac bylo co to, ale mialo 2 raczki, 2 nozki, nosek, PR eziernosc w normie wiec bardzo sie ciesze:) mialam jeszcze robi one wyniki z krwi na Diana I prxysla mi rapport do domu w ciagu tygodnia. A to nadz bobas:

Załączniki

• 1404814207487.jpg
    1404814207487.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 52
  • 1404814221033.jpg
    1404814221033.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Indi cudny bobas.
Cieszę się, że wszystko w porządku.
Ja jestem następna w kolejce do usg na dzisiaj więc powoli też się zbieram.

Do góry