reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

No i w ogóle to usg to dla mnie było wielkie przeżycie.
To moja pierwsza ciąża i wszystko nowe.
No i oczywiście musiałam się poryczeć :-D

reklama
yggam gratulacje dziewuszki:-)

a to nasz gościu w dalszym ciągu "bobik" ;-)
021.jpg022.jpg024.jpg

Załączniki

• 021.jpg
    021.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 52
  • 022.jpg
    022.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 024.jpg
    024.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 48
Indi gratuluję! Jak na moje będzie chłopak czuje to w kościach ;)

Jusia super ;) oby grzeczne te chłopaki były ;)

Sencha gratki! Gdzie się podziewalas?

yggam gratulacje dobrych wyników o dziewczynki, laski są cudne :)

Megami widzę dzieciaczki chętnie się ujawniają :) ja z O dopiero na polówkowym się dowiedziałam a tu tak szybko :)

Jusia super bobik :)

Jusia śliczny "bobik" !

Doggi Sama byłam w szoku, że lekarz już chce się wypowiadać
A że wypowiadał się po mojej myśli :-D

yggam gratuluje zdrowej,cudnej panieneczki :happy: równowaga musi być :-D a co do ryczenia,to moje trzecie dziecko i też łzy pociekły,zawsze się wzruszam

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja już po wizycie !
I wszystko w jak najlepszym porządku.
Dzidzia ma 4,68 cm, przezierność wyszła bardzo OK i inne parametry też.
Widziałam bijące serducho, kręgosłupek, dwie rączki dwie nóżki i kość nosowa też jest.
Ale najlepsze było na koniec.
Doktor powiedział, że jeszcze za wcześnie na określanie płci ale może się pokusić. I czy chcę wiedzieć. Oczywiście chciałam.
No i powiedział , że jak na jego oko to nic się nie majta między nogami i powinna być dziewuszka.
Jestem przeszczęśliwa !:biggrin2:

super dzidzius! kosc nosowa tez u niej widze :D ciekawe czy nie zacznie nagle cos fajtac miedzy nogami, czego Ci nie zycze bo jesli dobrze czytam cieszysz sie z dziewuszki :D

jusia super ten bobik! jaka duza sliczna buzka!

reklama
Yggam, Jusia, super dzueciaczki :)
Jusia, u Twojego juz widze male urocze palyszki u raczki:) I widac e ze tez taki akrobata jak nasz.

Gabi, ja kincze w piatek 13 tydzien.
Doggi, u mnie chyba nikt oprocz mnie nie wyczuwa dziewczynka, tzn ja raz tak raz tak. Nastepnym skan dopuero 2 wczesnia, wiec mu albo jej juz tam chyba wyrosnie co potrzeba.
A tak serio to jestem pelna podzuwu dla Waszych lekarz, ze tak wczesnie wykrywaja. Tutaj USG Nie robi lekarz tylko sonografer. Mi sie dzisiaj trafil taka bardzo mloda I mila kobitka, ale po przejrzeniu rapirtu zauwazylam, ze to jest student sonografer, wiec doswiadcxenie pewnie tez ma mbuejsze niz lekarz ginekolig z wueloletnia praktyka. No nic, pi dostaje mi sie cieszyc w nieswiadomisci :)

Do góry