reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

To Tosia bedzie miec siostrzyczke :)
Dziewczyny, nie dlugo bedzie ciekawe, jak nam sie wszystkie dzidzie zaczna ujawniac :)

reklama
Doggi gratulacje;)
Mi też nie chciał powiedzieć, bo pewności nie miał, ale w czwartek idę na wizytę to z niego wyduszę;) Ciekawość mnie zżera. A mąż myślał, że ja nie chcę znać płci i też nie naciskał. To mnie własny małżonek coś bardzo słabo zna;)

Femme dobre wieści, powodzenia z tym niesfornym moczem

Filipiamama ten widział ze aż się gotuje żeby wiedzieć i się zlitowal ;)

Indi u mnie dziś 12w5d :)

Dzięki za gratulacje :)

aaa ja tez juz chce wiedziec :D za tydzien w pon ide moze powie, ale on niby mowi ze po 20tc dopiero mowi co jest ;)

mi zawsze sie snilo ze rodzilam coreczke wiec moze synalek Robercik :)

Doggi, ja wtedy byłam taka przeziębiona, a on mnie trzymał na tej leżance z 40 minut, bo się maluch nie chciał ustawić do pomiarów i nos mi zatkało, że mówić nie mogłam;) Myślałam, że mąż będzie naciskał, a on nic. Ale teraz ustaliliśmy, że w czwartek jakby znów mi coś mowę odjęło albo jakby się lekarz stawiał, to on z niego wydusi;)

Doggi, to Stasiu jest starszy o 1 dzien :) bardzo szybko udalo sie podejrzec. Ja jutro na sprzecie sxpitalnym, wiec cydow sie nie spodziewam. Gdzies mi sie obilo, ze chlopcy sie szybciej ujawniaja od dziewczynek :) mam tylko nadzieje, ze lekarz piwiesz. Ze dzidzia ma 2 nozki, 2 raczki I zapowiada sie zdrowo :)

Doggi, gratuluję Synka! :) Piękne imię! :)

Ja mam prenatalne w 11w5d więc pewnie jeszcze nic nie zobaczę.. i będę ostatnią, która się dowie :D

Indi - nie tyle, że chłopcy szybciej się ujawniają od dziewczynek, co łatwiej rozpoznać. ;) Bo jednak jak widać siurka to wiadomo, że chłopak a jak nie widać to jest szansa, że Bobas się tak ustawił, że go zakrywa. :)

reklama
Nieobecna mi lekarz powiedział ze raczej bez różnicy czy łatwiej czy trudniej bo na tym etapie narządy lasek i chłopców są podobne ale wszystko zależy od tego pod jakim kątem narząd ustawiony jak jak bardziej sterczący u mnie aż pod kątem prostym to chłopiec a jak kat bardziej ostry w sensie pochylony narząd to dziewczynka i u mnie jest tak pewien ze chłopiec właśnie dlatego ze pod kątem prostym bo w tej sytuacji nie powinno się już to zmienić

Do góry