reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Dzieki dziewczyny za mile slowa :-D ale szczerze wam powiem ze czuje ze sie zblizam wielkimi krokami do 40 :eek: ciaze tez gorzej znosze niz wczesniej ..starosc nie radosc hah :-D

Quchasia swietny masz ten bruszek jak Kika doklejony doslownie.:-)

Domi no prosze Cie laska jestes ze hej :-) Powiem Ci ze chyba jakos intuicyjnie tak sobie wlasnie Ciebie wyobrazalam :tak::tak:

reklama
Ok to i ja dorzuce nasze zdjecie :-) co prawda na lezaco to sie brzuszek mniejszy wydaje ale moje kochanie musi troche nadrobic ze zdjeciami bo nie mam zbytnio w czym wybierac :-)

Załączniki

• 1446646175763.jpg
    1446646175763.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 74
Olcia ale strzala jestes :-) jak zalozysz luzniejsze ciuchy to pewnie wogole nikt by nie wpadl na to ze w grudniu rodzisz :tak:.

Wezcie mnie nie dolujcie laski to tylko ja taka kulka jestem:-D

Dzieki dziewczyny :)
@porannakawa no bo kobieca intuicja nie moze nas zawodzic :) a wlasnie, mozesz mi oddac troszku cyca jak Ci za duzo siebie :))
@quchasia kochana no mam blond teraz plus mega odrost. Ale ten blond to rozjasniacz ktory byl pod mocnym rudym kolorem. Niestety z moich włosów szybko sie ruda farba splukuje i teraz mam o taki se blond :)
@olciastrzelce no jak lezysz to malutka pileczka z Twojego brzuszka ;) i taka chuda jestes!

Olcia no ja kurdupel jestem starszliwy :-D

Domi hahah no nic mi w zyciu chyba tak nie wyszlo jak cycki :-D ale jak chcesz to bierz bo qrna ja mam takie balony nawet jak nie jestem w ciazy :-D i za cholere sobie dobrego cyckonosza nie moge kupic :confused2:

reklama
Olciastrzelec no naprawde mala pileczke masz jak lezysz super!!!

Domi no prosze jaka laseczka i twoj brzusio tez duuzy ale ty ogolnie nie jestes slonica:-p:-p
Ja dopiero musze strzelic fotke bo nie mam:-p

Ostatnia edycja:
Do góry