reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
@dzag82 no to dzieki za informacje
olciastrzelce
dzag no wlasnie tak mi sie wydawalo ale te 3d zazwyczaj mialy taki brazowy kolor dlatego zglupialam moj niestety nie ma 3d wiez zobacze dzisiaj babelka tylko na zwyklym
Domi_Polka
Hehe no mozliwe, najwazniejsze że w koncu mam wyrazne zdjecie maluszka i bedzie nadawalo sie do rameczki a wlasnie spojrzalam na pierwsze zdjecie, to byl wtedy taka kropeczką malą, że az nie moge uwierzyc, że z takiej fasolki tworzy sie piekny czlowieczek
marcysiaa83
KOchane Mamuśki, jestem po wczorajszym usg. Laura na 100% będzie Laurą W koncu sama na własne oczy widziałam co trzeba Trafiłam do lekarza, który wszytsko dokłądnie mierzył, sprawdzał i cały czas mowił co robi. Poryczałam się ze szczęścia! Wygląda na to, ze Niunia rośnie zdrowo. Jest troszkę drobniejsza niż wynikałoby z tygodnia ciąży, ale lekarz nie kazał sie martwić, bo wszystko jest w normie. Także po badaniu połówkowym, gdzie NIunia miała prawie pół kg wydawać by sie mogło, że będzie z niej "babsko". A tu niespodzianka drobna dziewczynka Te widoki i wiesci, ze jest wszytsko dobrze to najlepszy prezent urodzinowy!!!
Załączniki
U mnie sajgon z nowym rokiem szkolnym pierwszaka dlatego dopiero teraz.
Jesteśmy po kontroli i Ala nadal jest Alą. Do tego wszystko rozwija się prawidłowo i 31.08 miała już 988g. Jak to ujął lekarz celujemy na 3500
Jesteśmy po kontroli i Ala nadal jest Alą. Do tego wszystko rozwija się prawidłowo i 31.08 miała już 988g. Jak to ujął lekarz celujemy na 3500
olciastrzelce
Załączniki
reklama
Domi_Polka